Guest karaluch Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Surowiec jest, tryt jest.Niestety nie można podnieść na kolejny poziom.Uniwersum 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarius Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Od wczoraj sie ceny zmieniły? Jak chciałem wczoraj odpalić na 6 lv to koszotwał 5.400.000.000.000 Krychy i 35k trytu. A dzisiaj patrze 870.000.000.000 i 9k trytu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pydys Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 może błąd jakiś wystąpił w związku z awarią serwera w nocy .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ile powinien się badać 6 lvl wydobycia? Odpaliłem w piątek ok. 15:00 i do chwili obecnej już się bada, do końca mam jeszcze kilka tysięcy godzin, a na forum czytam, że niektórzy już 7 lvl odpalili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pydys Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 (edited) deusx napisał w którynś poście aby zgłaszać się na maila w celu poprawienia czasu jeśli komuś wyświetla się błędny tutaj jest wiadomość z tematu http://forum.ogam.online/topic/17715-nowy-harmonogram-prac-i-zmian/Jeżeli komuś poprawić czas to niech napisze na maila ogamtest@gmail.com podając nick i uni. Edited March 8, 2014 by pydys Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Ile powinien się badać 6 lvl wydobycia? Odpaliłem w piątek ok. 15:00 i do chwili obecnej już się bada, do końca mam jeszcze kilka tysięcy godzin, a na forum czytam, że niektórzy już 7 lvl odpalili.Być może załapałeś się na jakiś wcześniejszy błąd. Na szósty poziom 3 dni powinno się robić. Napisz jeszcze raz maila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 deusx napisał w którynś poście aby zgłaszać się na maila w celu poprawienia czasu jeśli komuś wyświetla się błędny tutaj jest wiadomość z tematu http://forum.ogam.online/topic/17715-nowy-harmonogram-prac-i-zmian/Jeżeli komuś poprawić czas to niech napisze na maila ogamtest@gmail.com podając nick i uni. Pisałem, już w piątek, i poprawiał Deus, Założyłem, że tylko źle mi się wyświetla czas, ale informacje o odpalaniu 7 lvl przez niektóre osoby sugerują, że coś jest nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts