Gość karaluch Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Surowiec jest, tryt jest.Niestety nie można podnieść na kolejny poziom.Uniwersum 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Od wczoraj sie ceny zmieniły? Jak chciałem wczoraj odpalić na 6 lv to koszotwał 5.400.000.000.000 Krychy i 35k trytu. A dzisiaj patrze 870.000.000.000 i 9k trytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 może błąd jakiś wystąpił w związku z awarią serwera w nocy .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ile powinien się badać 6 lvl wydobycia? Odpaliłem w piątek ok. 15:00 i do chwili obecnej już się bada, do końca mam jeszcze kilka tysięcy godzin, a na forum czytam, że niektórzy już 7 lvl odpalili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pydys Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) deusx napisał w którynś poście aby zgłaszać się na maila w celu poprawienia czasu jeśli komuś wyświetla się błędny tutaj jest wiadomość z tematu http://forum.ogam.online/topic/17715-nowy-harmonogram-prac-i-zmian/Jeżeli komuś poprawić czas to niech napisze na maila ogamtest@gmail.com podając nick i uni. Edytowane 8 Marca 2014 przez pydys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 8 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ile powinien się badać 6 lvl wydobycia? Odpaliłem w piątek ok. 15:00 i do chwili obecnej już się bada, do końca mam jeszcze kilka tysięcy godzin, a na forum czytam, że niektórzy już 7 lvl odpalili.Być może załapałeś się na jakiś wcześniejszy błąd. Na szósty poziom 3 dni powinno się robić. Napisz jeszcze raz maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 9 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 deusx napisał w którynś poście aby zgłaszać się na maila w celu poprawienia czasu jeśli komuś wyświetla się błędny tutaj jest wiadomość z tematu http://forum.ogam.online/topic/17715-nowy-harmonogram-prac-i-zmian/Jeżeli komuś poprawić czas to niech napisze na maila ogamtest@gmail.com podając nick i uni. Pisałem, już w piątek, i poprawiał Deus, Założyłem, że tylko źle mi się wyświetla czas, ale informacje o odpalaniu 7 lvl przez niektóre osoby sugerują, że coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi