EMSI Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 (edytowane) to predzej jakbym wymagal w linku do sciagniecia z neta bo wiecej osob z niego korzysta ..... a w sklepie chcialbym odebrac tylko klucz .... lub bardziej twoj przyklad (z odniesieniem do sytuacji) jakby sprzedawali w sklepie gta V na dyskietkach liczac ze ktos ma jeszcze napedy(czyt. program komp.) zamiast na plytach (program.internetowy) probojesz obrucic kota ogonem ale niejestes dla mnie zadnym rozumnym interpretatorem a poziom ostatniego posta porownal bym z przedszkolem ..... kolego mi też kalkulator nie chodzi ale wyliczyłem sobie na zwykłym nie całe 15 minut roboty i masz skład;P nie bedziesz musiał się męczyć 45 minut żeby program stworzyć ^^ PS Deusx jest jakiś błąd w mojej flocie nick Zorg u4? bo na liście mnie nie ma a wczoraj wysłałem skład z Góry dzieki za poswiecenie czasu ^^ Edytowane 22 Października 2013 przez EMSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZenekTraktorzysta Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 człowieczki ogarnijcie się, spokojnie EMSI dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 kolego mi też kalkulator nie chodzi ale wyliczyłem sobie na zwykłym niecałe 15 minut roboty i masz skład;P nie bedziesz musiał się męczyć 45 minut żeby program stworzyć ^^ PS Deusxjest jakiś błąd w mojej flocie? bo na liście mnie nie ma a wczoraj wysłałem skład z Góry dzieki za poswiecenie czasu ^^ Wyślij mi na pw nick i uni z którego się zgłaszałeś. Być może coś przeoczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Temat "Zabawa w złomowanie vol. 10"... Poziom dyskusji żenujący i nie wnosi absolutnie nic. Załóżcie sobie nowy wątek i nie zaśmiecajcie tego. Deusx już dawno powinieneś warny rozdawać. ZenekTraktorzysta i Neriel dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czy odpowie ktoś na moje pytania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Czy odpowie ktoś na moje pytania???Na twoje pytania odpowiedział Neriel, reszta pytań jest albo zawarta w regulaminie albo w opisie w pierwszym poście.Na niektóre pytania sami nie znamy odpowiedzi, cytat: % zostanie obliczony po zakończeniu zapisów (nagroda pocieszenia). Fakt nagrody pocieszenia oznacza, że nie otrzymasz jej jako zwycięzca konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Lista uczestników aktualizowana !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Kolejna aktualizacja uczestników ! Do konkursu zgłosiło się już 112 osób !! UWAGA !! Następna aktualizacja w niedzielne popołudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WNSCHOLES Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A co Wy na to aby podnieść wygrane za pierwsze 3 miejsca?112 osób startuje a tu taka mała wygrana za 1-sze miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Przyjmując straty po 20 bln jednostek w ~7 fazach dostaniemy jakieś 140 bln surki. Aktualnie za 20 zł można sobie kupić 120 bln, więc lipnie wypadają te nagrody względem poprzednich.Chyba, że deus mówiąc o obliczeniu % miał na myśli 500% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 W sumie zapisanych 136 graczy. Jeszcze trochę i pobijemy rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 kiedy bedzie harmonogram walk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Jak zakończą się zapisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Proszę o pomoc administrację. Posiałem hasło do konta e-mail i nie mogę sobie przypomnieć. W jaki sposób mógłbym jeszcze przekazać stan flot do zabawy aby móc wziąć w niej udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Lepszy sposób zapisu do zabawy, wystarczy z poziomu gry (podgląd) kliknąć w odpowiedni link i wypełnić formularz. System sam obliczy wartość floty, także w tym wypadku nawet niedoświadczony użytkownik nie zrobi błędu. W podglądzie duży czerwony napis - klick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Założyć nowy mail albo skorzystać z maila tymczasowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 29 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Myślę ze rekordzik padnie wiec może nagrody odrobinę podnieść, wiadome ze 1500 astatów za 1 miejsce to bardzo dużo i nie ma co narzekać ale troszkę szkoda ze nagrody za top 3 spadły w porównaniu z poprzednimi edycjami. Podbijam tylko temacik bo ktoś coś tam już pisał.Mnie interesują bardziej zakłady o astaty.Jak to będzie wyglądało np w jednej kolejce będzie można postawić kilka typów czy raczej tylko jeden???I ile max można ich postawić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Szczególy dotyczące zakładów oraz pozostałych nagród będę ogłoszone po zakończeniu zapisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 30 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 W sumie zapisanych 145 graczy. Kto jeszcze nie zgłosił swojego fikcyjnego składu do zabawy ma jeszcze szansę do godziny 23.59 dnia dzisiejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Zapisy zostały zakończone, w sumie zapisało się 177 graczy, dwóch zostało zdyskwalifikowanych (multi zgłoszenie.).To jeszcze nie jest oficjalny harmonogram, weryfikujemy jeszcze niektóre zgłoszenia pod kątem multi zgłoszeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Kiedy zaczynamy złomować i gdzie poznamy wyniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 31 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Kiedy zaczynamy złomować .....? Po ułożeniu harmonogramu ....gdzie poznamy wyniki ? Na forum, jak się skończy zabawa ( min 2 tygodnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zostało zatwierdzonych 177 graczy, lista jest już potwierdzona, zatem jutro pojawi się harmonogram walk oraz pierwsza data jego symulacji.Pojawią się też oczywiście szczegóły dot. pozostałych nagród. Johnny dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 kurde dopiero zauważyłem ze jest konkurs a juz po zapisać , szkoda spróbował bym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W0lfmark Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Zostało zatwierdzonych 177 graczy, lista jest już potwierdzona, zatem jutro pojawi się harmonogram walk oraz pierwsza data jego symulacji.Pojawią się też oczywiście szczegóły dot. pozostałych nagród. zdazy sie dzisiaj ten harmonogram ukazac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi