oremi Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 byscie lepiej pogadali jak tu młodych zachęcić do latania, do nauki latania, a nie przez dwa miechy omawiali ciągle te same zagadnienie edit: dzis to znaczy jutro będzie wiadomo kiedy ta ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 21 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Napisano 17 czerwiec 2013 - 20:39Na jutro przewidziany jest koniec ankiety, jeżeli ta pozostanie w obecnym stanie (mniej więcej) to będzie ostateczna ankieta w grze. Coś dalej w temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Na tę chwilę 52.13% jest za pozostawieniem prędkości, 47,87% za przyspieszeniem uniwersum. Ankieta trwa do godziny 10:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 W tym przypadku głosy zawsze chyba będą 50 na 50 i nie wiemy co zrobić ! 51.12% za pozostawieniem do 48,88% za przyspieszeniem. Może żeby ani jedni ani drudzy nie zostali "poszkodowani" przyspieszymy wyłącznie najwolniejsze jednostki (GŚ itd) ? Co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 TO przyspieszcie chociaz recki,gs(priorytet), fleet slov, sondy tak jak byly.. i bedzie w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 TO przyspieszcie chociaz recki,gs(priorytet), fleet slov, sondy tak jak byly.. i bedzie w miaręi chociaż niszczarki do 75%.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Również jestem za przyspieszeniem GŚ, recków i FS. A może uda się i niszczyciele opchać? :> Albo UT do lepszego farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 o UT jeszcze , tak zaraz przyspieszyc niszczarki, to moze aurory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DanielDz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 hmmm...ja bym proponowal przyspieszyc:_ GS, UT, FS, recki i sondy x2 (czyli do x100 jak na innych uni)_ niszczarki (do x75) cala reszta by mogla zostac jak jest (x50) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 to jak niszczarki to i aurory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 O szperkach nie zapomnijmy.Nikt nie ma zamiaru pomarudzić, że znowu przeszła opcja z najmniejszą ilością głosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linq Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 ja bym przyspieszył sondy bo za wolne są .... komedia z tym uni 7 niby się juz gra a nie jest wykończone, macie czas z tymi ankietami do czerwca przyszłego roku do uni 8:D mam nadzieje że ogarniecie to uni do tego czasu. hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 O szperkach nie zapomnijmy.W ostatnim czasie nie odróżniam już Twojego sarkazmu od tego, czy mówisz na poważnie.Jeśli mówisz na poważnie - to po cholerę szperacze przyspieszać? I tak stoją tam godzinę, więc co za różnica czy lecą pół minuty czy minutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Sondy zostawcie w spokoju. GŚ, recki mi wystarczą. Na drugim planie można przyspieszyć aurory, niszczarki, FSy i kolonizatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ludzie, popatrzcie czego Wy oczekujecie, "Przyśpieszmy to i to, acha i jeszcze to, no i może jeszcze to i tamto, no i oczywiście zapomnieliśmy o tym" !!! To jakaś paranoja, po co było robić sondę skoro teraz ci którym nie pasuje oczekują przyspieszenia dokładnie wszystkiego? Absurd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nie wszystkiego, tylko najwolniejszych statków takich jak: FS, GŚ i recyklery. I nie wiem o co masz teraz pretensje, chyba po to jest forum, żeby dyskutować, tak? Nie spinaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A Ty spieriz jak zwykle nie przeczytałeś poprzednich postów i znów się mądrujesz. Przeczytaj czego oczekują postowicze, już nie tylko GS'y, FS'y i Recki ale i Niszczarki i UT i kolony i Aurory. I zacznij to ciężkiej ... czytać posty bo poprawianie Ciebie jest nudne. ferdek666 dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Przeczytałem a jeśli aurory i kolonizatory taśka to dla Ciebie 'wszystkie' statki, to już nie moja wina.I ja przepisałem to, co się najczęściej w tym temacie powtarzało odnośnie przyspieszenia, czyli GŚ, FS i recyklery, ewentualnie jeszcze niszczyciele.Może Ty zacznij czytać wszystkie posty i je ROZUMIEĆ? I czytanie Twojego poprawiania też jest nudne, szczególnie, że tylko Tobie się wydaje, że mnie poprawiasz.Wiesz, dziwne, że nikt inny mi nie zwraca uwagi, tylko Ty jeden. Więc może wszyscy rozumieją, co ja mam na myśli, a Ty jeden nie?Nie mam ochoty się już z Tobą więcej sprzeczać na ten temat i robić spamu. Moja propozycja przyspieszenia jest taka jak od Daniela: GS, UT, FS, recki i sondy x2 (czyli do x100 jak na innych uni) //sondy niekoniecznie, spierizniszczarki (do x75) @EDIT Dodam jeszcze, że łącznie jest 18 różnych stateczków, więc my tutaj dyskutujemy o Edytowane 23 Czerwca 2013 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 wy się dobrze czujecie?o to o co pytano na u7: ----Ankieta dot. prędkości flotWitaj !Z przeprowadzonej ankiety na forum odnośnie prędkości flot głosy były na bardzo podobnym poziomie.Celem tej ankiety jest ostateczne ustalenie, czy obecna prędkość flot jest odpowiednia czy nie, i zostanie zwiększona dwukrotnie (do tej samej prędkości co na innych uniwersach).Prosimy o wybranie właściwej dla Ciebie odpowiedzi:Obecna prędkość jest ok - nic nie zmieniać !Przyspieszyć floty dwukrotnie (czyli prędkość taka, jak na pozostałych uniwersach) --- nie ma więc tam żadnej mowy o prędkości poszczególnych statków, tylko o przyspieszeniu flot dwukrotniewasz konkurs na to co przyśpieszyć a co nie jest bezsensowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) nie ma więc tam żadnej mowy o prędkości poszczególnych statków, tylko o przyspieszeniu flot dwukrotnie wasz konkurs na to co przyśpieszyć a co nie jest bezsensowny // niżej post deusxa, ale cytowanie się znowu psuje.Może żeby ani jedni ani drudzy nie zostali "poszkodowani" przyspieszymy wyłącznie najwolniejsze jednostki (GŚ itd) ? Co wy na to ? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 chcesz mi powiedzieć spierniz że ankieta którą wypełniałem wczoraj, jest nie aktualna? to chcesz mi powiedzieć?dla mnie to już jest pomieszanie z poplątaniem... uni reklamowane jako flota x100 jest 50, po 3 tygodniach ankieta jest czy jednak aby nie x100, ludzie zagłosowali i się okazuje że ani jedni ani drudzy nie wygrają, ktoś kto nie jest w temacie pomyśli... co tu się kurka wodna dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Próbujemy dostosować uni7 do potrzeb każdego z osobna. Tak, żeby każdemu chociaż trochę odpowiadało W sumie to takie trochę lewactwo jest.Ale to szczegóły, kto by na to patrzył.Co dalej będzie, tego nie wie nikt.Pewnie się jeszcze wszystkozmieni ze 20 razy zanimbędzie ostatecznawersja tegonowegouni7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 24 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 komuchy to by wszystkim chcieli dać po równoto tacy idealiści którzy nic nie rozumiejąniby wydaje się im że tak jest okże tak jest sprawiedliwieale to bezsens,bo niby.... ...dlaczego jeden nie ma mieć kosztem drugiego?dlaczego ten co ma surkę(mięso, złoto itp)nie mając floty ma być bogaczem?gdzie tu sens, logika? brak logiki,brak floty to nie kwestia umiejętnościtylko przede wszystkim chęciczasu włożonego w gręa czasu ma sięmało.... bo żona gania i dzieci...tak więc po co te długie loty? komu to się opłaca? no komu?nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A ja wam powiem tyle, dni lecą a fleet slov latają z taką samą prędkością, gsy również. DEUSX ZMIEŃ PRĘDKOŚCI, BO NAWET NIE IDZIE WYLICZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 25 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 kalkulatorki trzeba przestawić /2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi