Skocz do zawartości

Bany za multikonto  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zwiększeniem kary "multi-konta"

• Tak
      11
    • Tak, maksymalny wymiar kary
      19
    • Nie
      5
    • Nie, zdecydowanie za długa kara (obecnie)
      0
    • Nie wiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 10.05.2013 o 16:20, deusx napisał:

Wg, ankiety zdecydowana większość jest za zwiększeniem kar, nawet do kary maksymalnej (wieczyste bany).

Aktualizujemy niedługo tabelę kar pod tym kątem, uwzględnimy przypadku i specjalne multi.

Przy okazji aktualizacji może rozmów się z SGO, aby świeżakom nie dawali od razu kar za multi, wysyłkę surowców czy dzielenie. Niech Ci ludzie mają te kilka dni na przeczytanie regulaminu. Jak dacie komuś bana w dwa dni po rejestracji to taka osoba już nie wróci.

Napisano (edytowane)

Witam

A ja dorzucę tez swoje trzy grosze i powiem ze ci co maja grać - będą grać dalej a ci co oszukują nadal bedą szukać okazji do oszukiwania i mulit-oszustwo powinno być karane dożywotką.Takie jest moje skromne zdanie:)

Pozdrawiam uczciwych graczy z U6

Edytowane przez Krisu76
Napisano
  W dniu 10.05.2013 o 17:13, Alwego napisał:

Przy okazji aktualizacji może rozmów się z SGO, aby świeżakom nie dawali od razu kar za multi, wysyłkę surowców czy dzielenie. Niech Ci ludzie mają te kilka dni na przeczytanie regulaminu. Jak dacie komuś bana w dwa dni po rejestracji to taka osoba już nie wróci.

.

.

zgadzam się z Tobą, raczej nie wrócą, myślę że upomnienie przez PW wystarczy - odsyłacz do regulaminu wskaże im przy okazji miejsce szukania informacji o grze, co z pewnością wpłynie na ich dalszą gre pozytywnie

Napisano
  W dniu 10.05.2013 o 16:20, deusx napisał:

Wg, ankiety zdecydowana większość jest za zwiększeniem kar, nawet do kary maksymalnej (wieczyste bany).

Aktualizujemy niedługo tabelę kar pod tym kątem, uwzględnimy przypadku i specjalne multi.

Deusx, może warto pośpieszyć się z ta aktualizacją tabeli kar aby obowiązywała przed uruchomieniem U7, nie sądzisz?

• 4 tygodnie później...
Napisano

multi to multi traktowane powinno byc jednakowo. a nie ze jedno knoto ban na 3 lata drugie na miecha co to da  jak pokazuaj sprawa z 7uni gal powinien wyrwac perma .. dzisiejszy czat na shoutboxie tez pokazywal jego pewnosc siebie ..  ze i tak juz ma kolejne konto ze  botow uzywa .. po jaka .....  taki gracz co psuje cala gre ?? nie potrafi grac fair i uzywac dostepnych srodkow to wcale niech nie gra i ip ban  badz na zakres jak ma zmienne  i nie bedzie problemu a napewno bedzie przestroga dla innych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.