Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie , w temace o zwrot floty/surowcow jest podany wzor podania , na koncu jednak jest podana inforacja ze warz ze zwrotem zostanie autoamtycznie aktywowany urlop, i tu pojawia sie problem , wraz z urlopem o ile sie orientuje przerywanie sa wszelkie budowy i badania ,czyli po tym przymusowym urlopie bede musial od nowa zaczynac badanie i budowe , kto mi zwroci za to czas gdy badanie czy budwa trwa kilkadziesiat dni ? prosze o wyjasnienie tej sytuacji , moze coś źle zrozumiałem

Napisano

PO zwrocie dostajesz bana technicznego czy ja kto tam nazywają. Badania i budynki się nie przerywają, tracisz jedynie na wydobyciu które spada do 0 przec cały okres urlopu, aż go nie zdejmiesz.

Napisano (edytowane)

na uni 4 też flota wyparowała, zgłoszenie poszło parę godzin temu i echo :oO:

Deus pisal wyraznie ze " Podania wysyłamy na ogamtest@gmail.com, dzisiaj każde podanie zostanie rozpatrzone. "

Napisal ze dzis bedzie kazde podanie rozpatrzone a dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec troche cierpliwosci bo nie Ty jeden flote straciles tylko kilkudziesieciu graczy jeszcze .

Edytowane przez siwy19941
Napisano (edytowane)

a Ciebie siwy ktoś pytał ?? o coś ??

pierwszy dzień mogę w spokoju sobie usiąść żeby pofarmić i floty nie ma :/

Edytowane przez Brodi
Napisano

a Ciebie siwy ktoś pytał ?? o coś ??

Moze i nie pytal . Ale to nie powod zebys teraz spamowal ta wiadomoscia .

Naucz sie cierpliwosci i tyle .

I poczytaj regulamin dawania reputacji .

Napisano

no to ja dorzuce że w sojuszu na u6 wyparowały rangi a np na u5 były

tak loteryjnie wszystko, tu jest tam nie ma, pewnie jeszcze pare dni minie zanim wszystko się ustabilizuje

Napisano

pewnie tak, szkoda, że tylko akurat kiedy mam czas się to zwaliło... zrobiłem kilkadziesiąt moonów, po czym patrzę a stan dalej ten sam -,- :(

Napisano (edytowane)

wczoraj wysyłałem maila, wszystko tak jak trzeba napisałem i floty nadal brak widze po statach ze wszyscy juz wrocili!! ja nadal czekam na flote

dzieki dex :)

Edytowane przez zaniel
Napisano (edytowane)

u mnie podobnie , też wszytko zgodnie ze wzorem napisalem i dalej czekam , od czego to zalezy kto szybciej odzyskuje flote a kto wolniej ? podania miały być wczoraj rozpatrzone a tu nic , a jak to ma sie do mojej straty w surowcach z farmienia , czy nawet z latania na ekspedycje ?

Edit: o juz fota wrocila , ale cos jakby szperaczy mniej ...

Edytowane przez pydys
Napisano

Rozumiem ze trzeba przewertować cały serwer i zwrócić flotę 90% graczy z serwera bo ci co byli na (U) nie stracili jej. Ale chyba ze strony administracji winno być zapewnienie jak najszybszej obsługi graczy.

Dex rozumiem ze nie zawsze masz czas i nie zawsze możesz coś zrobić ale może czas najwyższy znaleźć kogoś do pomocy kto by się zajmował serwerem jak Ciebie niema i na odwrót, takie jest moje spostrzeżenie, ogarniecie tego wszystkiego w pojedynkę jest nie lada wyzwaniem za co wielki szacun, ale każdy ma swoje granice możliwości i ich nie przeskoczy choćby nie wiem co. Sama nawet fizjologia człowieka to już ograniczenie :)

Napisano

Podania były rozpatrywane do godziny 23:30, jak ktoś wysłał później to musiał poczekać do rana. Nie wiedzę w tym jakiegokolwiek opóźnienia.

Napisano (edytowane)

Oni twierdzą, że wysłali przed 23:30 maile i czekali nie noc, a całą dobę

Edytowane przez Neriel
Napisano

Brodzi na pewno wszystko dobrze wysłałeś, poprawny wzór, adres mail wystarczy ze 1 literkę skopiesz i nima floty :) ja na przykład pisałem 10 maili i aż wstyd się przyznać,że nawet nie potrafiłem doczytać adresu, wklepywałem non stop na końcu .pl a nie .com ale to chyba z przyzwyczajenia :) no ale cóż każdy ma prawo się pomylić i po poprawnym napisaniu maila miałem flotkę, po niecałej godzince,tak ze sprawdź jeszcze raz wszystko od A do Z i napisz jeszcze raz maila 100 razy go sprawdzajać to nic nie kosztuje a zaoszczędzi trochę nerwów:). Czasami jedna literka na pierwszy rzut oka niezauważalna może wszystko zepsuć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.