nowicjusz Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Witam chciabym zaproponowac zeby byla dozwolona wspolpraca graczy ktorzy grajom na jednym IP. Np: moglo by to wygladac tak ze transport surowcow jest do 1.5 biliarda deu lub 1 biliard dziennie . Mozebyc dozwolona wspolna obrona, ale nie mozna przeprowadzac wspulnych atakow . Chcialbym zeby osoby ktore grajom na wspulnym IP Wypowiedzialy sie w tym temacie. Edytowane 16 Listopada 2012 przez nowicjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Pomysłnigdy nie przejdzie NIGDY bezsensu Polecam http://sjp.pwn.pl/ Edytowane 16 Listopada 2012 przez Revenge ツ DarkPassenger, siwy19941 i SheeVa dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ogarnij słownik Ja nie gram na wspólnym IP ale i tak jestem na nie bo to bez sensu Wspólne obrony mają być ale jak ktoś sprowokuje przeciwnika do ataku to ty się podstawisz pod konto brata Jest dużo kont nieaktywnych i cięzko stracić godzinę na farmienie ich planet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nie będzie to możliwe, sama gra z jednego IP jest bardzo trudna do kontroli (a tych nie raz jest kilkadziesiąt na uniwersum), dlatego wszelkie transporty między kontami są w pierwszej kolejności wykluczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Tez jestem sprzeciw . Temat chyba mozna zamknac bo nikt na to nie pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrissFighter Napisano 17 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 To i ja przyłączę się do odrzucenia tego pomysłu. Pomijam że administracja fizycznie nie była by w stanie tego kontrolować bo jak pisał Deusx kont na wspólnym IP jest dosyć dużo to na dodatek rozmawiamy tu o X kontach. Ja sam zbudowałem eko bez astatów więc postawienie takiego samego eko na kolejnych 3 kontach nie było by problemem co za tym idzie mógłbym potroić moje EKO tnąc po kosztach bo mógłbym zamiast jednego konta z EKO np 65/63/61 na 20 planetach mieć 3 konta po 55/53/51 (co szybko się wbrew pozorom stawia jak ktoś umie grać).Zresztą co tam 3 konta.... Od razu 10... Byłbym Multi Biliarderem w miesiąc. :D Uwierz mi sytuacja szybko wymknęła by się z pod kontroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi