siwy19941 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam mam propozycje zeby zablokowac mozliwosc kupowania floty , surowcow i oficerow podczas trwaniu urlopu . Bo nie po to ktos ma urlop zeby gral i sobie powiekszal flote jak to sie dzieje z jednym graczem na u6 . Napiszcie co o tym myslicie i wogule . Pozdrawiam Anon, KrissFighter, joze i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agr Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 mysle ze deus powinien cos z tym zrobic bo jezeli gracz na urlop to nie powinien powiekszac floty a wiadomo ze jezeli ktos kupi flote podczas urlopu to nikt mu tej floty nie zezłomuje:) siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrissFighter Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Zgadzam się z kolegą Siwym całkowicie. Dlaczego ktoś może powiększać flotę i grać na urlopie za pomocą PLN a za pomocą surki już nie? Dlaczego ktoś się morduje by zbudować potężną flotę, pilnując jej przy tym jeśli równie dobrze można ją postawić na urlopie? Ja nie mam nic przeciwko Astatom bo jeśli ktoś jest na tyle cienki żeby całą swoją potęgę budować na Astatach to jego święte prawo, jego pieniądze. Dołączam się jednakże do apelu Siwego o to by budowanie floty z włączonym urlopem został zablokowany bo jest to krzywdzące dla graczy nie korzystających z Astatów którzy na urlopie nie mogą powiększać floty. siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joze Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 popieram skoro niemasz czasu na gre, wlaczasz urlop to dlaczego twoja flota ma rosnac. siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tipo Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Swietny pomysłBo to trochę niesprawiedliwe...Plusik dla cb.. siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spag Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 to fakt czegos takiego byc nie powinno mam nadzieje ze nie obejdzie sie to bokiem i ze cos w tym kierunku zostanie zrobione siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Blokada na sklep w trakcie urlopu załączona, coś jeszcze wymaga blokady ? siwy19941 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anon Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 (edytowane) Astaty. //warn 16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.//deusx //prośba o usunięcie warna 16. To nie nabicie postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści lecz odpowiedź na powyższe pytanie.//Anon Edytowane 1 Listopada 2012 przez Anon Snow, marshall, Bumble i 3 innych dodali reakcje 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy19941 Napisano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Blokada na sklep w trakcie urlopu załączona, coś jeszcze wymaga blokady ? Wszystko . Do zamkniecia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oremi Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dostałem dzisiaj takie PW na u6 02-21 09:26:35 +0100 Administrator deusx Promocja - Witaj! Skorzystaj z nowej promocji w sklepie i doładuj swoje konto ! Większe pakiety za tę samą ilość astatów. Negocjuj ilość astatów już od 50 zł - zachęcamy do kontaktu ! Zapraszamy do sklepu ! _________________ rozumiem że jest to spam wysłany do wszystkich, ale ja mam urlop i np nie mogę się zapoznać z ofertą jak obecnie jest, a może bym skorzystał kto wie... rozumiem że kupować flot, surki, oficerów itd nie można jasna sprawa, ale chyba sprawdzić promocje i doładować astaty to moja sprawa, co to admina obchodzi czy też innych graczy że kupie sobie astaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Sprawdzisz sobie po urlopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom1983 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 oremi mnie np moze obchodzic co tam masz do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Przyznam że ta blokada nie ma sensu, ale skoro ma to niektórych uspokoić to nie ma sprawy Kto będzie chciał to i tak zejdzie z urlopu, kupi astaty, wymieni na surowce, wybuduje flotę i po 5 minutach włączy urlop. Też mi zabezpieczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Przyznam że ta blokada nie ma sensu, ale skoro ma to niektórych uspokoić to nie ma sprawy Kto będzie chciał to i tak zejdzie z urlopu, kupi astaty, wymieni na surowce, wybuduje flotę i po 5 minutach włączy urlop. Też mi zabezpieczenie Zapomniałeś chyba o odstępach 24 godziny między załączaniem i wyłączaniem urlopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Zapomniałeś chyba o odstępach 24 godziny między załączaniem i wyłączaniem urlopu.Masz rację, pominąłem ten krok, niemniej jednak wyglądało by to w następujący sposób;1.) Wyłączenie urlopu2.) Zakup Astatów3.) Wymiana Astatów na surowce4.) Odczekanie 24h5.) Budowa floty6.) Włączenie urlopu Jeśli gracz nie miał wcześniej floty to niczym nie ryzykuje, jeśli miał flotę to tak czy inaczej po "zejściu" z urlopu musiałby się pilnować, a zakup nowych stateczków to formalność i trwa ułamek sekundy.Wciąż nie widzę zasadności, ale rozumiem Deusx że skoro była taka możliwość to ją włączyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nie zgodzę się. Gdy tylko ktoś nowy postawi flotę, to lecą kulki, jak zostanie znaleziony na fali, to po ptakach, bo flota leci i chłopak nie ma jak załączyć urlopu. Złom i czysty zysk dla starych wyjadaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Złom i czysty zysk dla starych wyjadaczy A kto każde od razu budować flotę, która musi się rzucać w oczy...Nie od razu Rzym pobudowano...Na początku gracz świeży powinien zobaczyć z czym ogam się je...A nie kupują astaty budują flotę i ją tracą, a potem płacz i lament... Dla mnie te 24h blokady wejścia na urlop mają sens ( jaki nie powiem ) A co do podglądu promocji.... dajcie sobie z tym spokój a nie ciągle ktoś ciągnie jakiś temat, który i tak nie ma większego sensu odnośnie gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kOtello Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nie zgodzę się. Gdy tylko ktoś nowy postawi flotę, to lecą kulki, jak zostanie znaleziony na fali, to po ptakach, bo flota leci i chłopak nie ma jak załączyć urlopu. Złom i czysty zysk dla starych wyjadaczy Ale jak ma się to co napisałeś do kupowania floty na urlopie bo nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 21 Lutego 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To był akurat komentarz do tego: Masz rację, pominąłem ten krok, niemniej jednak wyglądało by to w następujący sposób;1.) Wyłączenie urlopu2.) Zakup Astatów3.) Wymiana Astatów na surowce4.) Odczekanie 24h5.) Budowa floty6.) Włączenie urlopu Jeśli gracz nie miał wcześniej floty to niczym nie ryzykuje, jeśli miał flotę to tak czy inaczej po "zejściu" z urlopu musiałby się pilnować, a zakup nowych stateczków to formalność i trwa ułamek sekundy.Wciąż nie widzę zasadności, ale rozumiem Deusx że skoro była taka możliwość to ją włączyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi