23wachu Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie będziesz dostawał(a) nagród z wykonywanych zadań, dopóki bilans surowców (nadwyżka) nie zrówna się z otrzymanymi z poprzedniej wersji zadań surowcami.Pozostała nadwyżka surowców: 510.300.350.000 (jeżeli nagroda przekracza nadwyżkę, nadwyżka nie obowiązuje). zrobilem zadanie 31 5.000.000.000.000 Rozbuduj na przynajmniej 19 planetach magazyny metalu do poziomu 28, magazyny kryształu do poziomu 26 oraz zbiorniki deuteru do poziomu 26. Wykonane i nie dostalem nagrody w ogole. 11 250.000.000.000 Zdobądź 250 punktów za badania. Wykonane 12 750.000.000.000 Zbadaj Międzygalaktyczną Sieć Badań Naukowych (MSBN) na poziom 15. Wykonane te tez wykonałem i nie mam nagrody. a moja nadwyzka surowców sie w ogole nie zmniejsza takze prosze o zwrot surowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 wachu w banku masz surke od razu, a jak limit już spłacisz to Ci dalej pokazywać będzie te 510kkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 a to tera taki bajer jest? ok dzieki Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) nadwyżka będzie się zmniejszać, jak otrzymasz nagrodę za zadanie która jest równa bądź mniejsza niż nadwyżka.(przynajmniej tak zinterpretowałem jeden post, nie wiem czy dobrze..) Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez spieriz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 nadwyżka będzie się zmniejszać, jak otrzymasz nagrodę za zadanie która jest równa bądź mniejsza niż nadwyżka.dokładnie, już Deusa też o to pytałem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Czyli jesli dobrze rozumuje, nawet po wykonaniu wszystkich zadan moze byc tak, ze dalej bede mial nadwyzke niesplacona?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agakir Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Czyli jesli dobrze rozumuje, nawet po wykonaniu wszystkich zadan moze byc tak, ze dalej bede mial nadwyzke niesplacona?? Podejrzewam, że na dobrym toku myślenia jesteś Ale czy to komuś przeszkadza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 tak bo jak masz nadwyzke 500kkk i zrobisz zadanie za 1 bln dexu to juz ci nie zmienia na 0 tylko wplaca do banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jeżeli nagroda przekroczy nadwyżkę, to nie obowiązuje już ona. Za kilkanaście tygodni skrypt potrąci resztki nadwyżki z waszych banków (jak nic nie będzie, to wejdzie na minus). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) 40 . 75.000.000.000.000 Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 4.000.000.000.000 metalu. Wykonane zadanie wykonałem , za długo mi się wczytywała przeglądarka jak "sprawdzała" dałem podgląd , zadanie jest oznaczone jako wykonane lecz nagrody nie dodało. Danielek9 uni4. Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Y2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 w banku nie przybyło ? albo nagroda nie jest mniejsza niż nadwyżka (opisana pod zadaniem) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wykryłem jeszcze jeden błąd w tym zadaniu, proszę napisać podanie o zwrot na ogamtest@gmail.com.Zadanie to już na pewno będzie działać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wykryłem jeszcze jeden błąd w tym zadaniu, proszę napisać podanie o zwrot na ogamtest@gmail.com.czyli jeśli mam to zadanie zaliczone a był błąd i nie dawało nagród (a nie jestem pewien czy dostałem bo nie sprawdzałem po każdym zadaniu stanu konta) to też mam pisać conajmniej o sprawdzenie tego, jak nie o zwrot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jeżeli sam nie jesteś pewny to ja tym bardziej nie będę sprawdzał i liczył stanu banku do stanu zadań wraz z historią wpłat i wypłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi