Revenge ツ Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Witam , Jestem juz ponad miesiąc ? bez shoutboxa , chciałbym tam wrócic . Ta sytuacja juz sie nie powtórzy co ostatnio to obiecuje Prosze o unban Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Biorąc pod uwagę treści zapisane w poprzednim odwołaniu uważam, że dostęp do shoutbox nie powinien zostać udostępniony, a przynajmniej nie na dzień dzisiejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Biorąc pod uwagę treści zapisane w poprzednim odwołaniu uważam, że dostęp do shoutbox nie powinien zostać udostępniony, a przynajmniej nie na dzień dzisiejszy. ...tak sobie tylko dodam, czy pan deus nigdy nie był w emocjach, niekoniecznie dobrych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AisheN Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Deusx jak mogę napisać, miesiąc to długo już i można mu dać szansę, najwyżej dostanie znów na dłuuugooo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 ...tak sobie tylko dodam, czy pan deus nigdy nie był w emocjach, niekoniecznie dobrych? To ja też dodam przy okazji:-nieumiejętność poskramiania emocji nie zwalnia do przestrzegania regulaminu-nieumiejętność poskramiania emocji nie jest powodem do unbana-nieumiejętność poskramiania emocji nie jest powodem do zakładania multi konta panie elektra. Jak już łamiesz regulamin, aby pisać na sb to przynajmniej się chowaj i ukrywaj, a nie z grubej rury odnoś na forum. Oczywiście ban na WSZYSTKIE KONTA, tj:-elektra-Salwator-Cheater-Tasior-PanKostek-LNT-Tasiek Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Deus wiem ze przesadzilem ale mija miesiac . Nie zakładam multikont zeby spamowac , nie obrazam w wiadomosciach . Ty nie dajesz szansy ? nie to nie prosic sie nie bede ale to nie sprawiedliwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Na próbę możemy spróbować z unbanem. Recydywa będzie jednoznaczna również z blokadą konta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts