Revenge ツ Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Witam , Jestem juz ponad miesiąc ? bez shoutboxa , chciałbym tam wrócic . Ta sytuacja juz sie nie powtórzy co ostatnio to obiecuje Prosze o unban
deusx Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę treści zapisane w poprzednim odwołaniu uważam, że dostęp do shoutbox nie powinien zostać udostępniony, a przynajmniej nie na dzień dzisiejszy.
elektra Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę treści zapisane w poprzednim odwołaniu uważam, że dostęp do shoutbox nie powinien zostać udostępniony, a przynajmniej nie na dzień dzisiejszy. ...tak sobie tylko dodam, czy pan deus nigdy nie był w emocjach, niekoniecznie dobrych?
AisheN Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Deusx jak mogę napisać, miesiąc to długo już i można mu dać szansę, najwyżej dostanie znów na dłuuugooo:)
deusx Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 ...tak sobie tylko dodam, czy pan deus nigdy nie był w emocjach, niekoniecznie dobrych? To ja też dodam przy okazji:-nieumiejętność poskramiania emocji nie zwalnia do przestrzegania regulaminu-nieumiejętność poskramiania emocji nie jest powodem do unbana-nieumiejętność poskramiania emocji nie jest powodem do zakładania multi konta panie elektra. Jak już łamiesz regulamin, aby pisać na sb to przynajmniej się chowaj i ukrywaj, a nie z grubej rury odnoś na forum. Oczywiście ban na WSZYSTKIE KONTA, tj:-elektra-Salwator-Cheater-Tasior-PanKostek-LNT-Tasiek Pozdrawiam
Revenge ツ Napisano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Deus wiem ze przesadzilem ale mija miesiac . Nie zakładam multikont zeby spamowac , nie obrazam w wiadomosciach . Ty nie dajesz szansy ? nie to nie prosic sie nie bede ale to nie sprawiedliwe
deusx Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2012 Na próbę możemy spróbować z unbanem. Recydywa będzie jednoznaczna również z blokadą konta.
Rekomendowane odpowiedzi