ltg Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 witam serdecznie! mam problem z zadaniem nr 28, mianowicie:Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 200.000.000.000. Dobowe wydobycie możesz zobaczyć w zakładce Surowce w opcji "Produkcja - wszystkie planety".skoro wspomniana jest opcja podgladu lacznego wydobycia z wszystkich planet, rozumiem, ze wlasnie o to chodzi... a u mnie to nie dziala. jakies pomysly? mam wykupionego oficera zwiekszajacego wydobycie, czy to z tego powodu zadanie nie jest zaliczone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Tak, z tego powodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spieriz Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 tak, z tego powodu.Zadanie to zalicza tylko wydobycie bez geologa.Czyli jak masz geolgoa + (100%) to musisz mieć łączne wydobycie 400.000.000.000 metalu, z kryształem i deuterem tak samo.jeśli masz geologa 50%, to musisz mieć 300.000.000.000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
livemylife Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 jak masz geologa wydobycie musi byc dwa razy wieksze Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 warto też wspomnieć, że na każdej z planet musi być dodatnia ilość energii. Nawet jak zauważymy ze przekroczyliśmy granice do zaliczenia zadania a nam nie zalicza, to trzeba poszukać tej ujemnej energii na planetach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ltg Posted July 4, 2012 Author Report Share Posted July 4, 2012 ok, dziekuje za szybki nawal odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts