ltg Napisano 4 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 witam serdecznie! mam problem z zadaniem nr 28, mianowicie:Uzyskaj z wszystkich kopalni metalu wydobycie dzienne 200.000.000.000. Dobowe wydobycie możesz zobaczyć w zakładce Surowce w opcji "Produkcja - wszystkie planety".skoro wspomniana jest opcja podgladu lacznego wydobycia z wszystkich planet, rozumiem, ze wlasnie o to chodzi... a u mnie to nie dziala. jakies pomysly? mam wykupionego oficera zwiekszajacego wydobycie, czy to z tego powodu zadanie nie jest zaliczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektra Napisano 4 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Tak, z tego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 tak, z tego powodu.Zadanie to zalicza tylko wydobycie bez geologa.Czyli jak masz geolgoa + (100%) to musisz mieć łączne wydobycie 400.000.000.000 metalu, z kryształem i deuterem tak samo.jeśli masz geologa 50%, to musisz mieć 300.000.000.000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livemylife Napisano 4 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 jak masz geologa wydobycie musi byc dwa razy wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 4 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 warto też wspomnieć, że na każdej z planet musi być dodatnia ilość energii. Nawet jak zauważymy ze przekroczyliśmy granice do zaliczenia zadania a nam nie zalicza, to trzeba poszukać tej ujemnej energii na planetach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ltg Napisano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 ok, dziekuje za szybki nawal odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi