why Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Cześć Mam 16 lat i na imię Erwin jestem z Łodzi Gram on niedawna na u6 na koncie Ati bo oddał mi konto:) Mam nadzieje, że pomożecie mi jakoś ogarnąć tą grę. Porady dotyczące gry mile widziane. Edited July 1, 2012 by Why Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Rada? Uprzedź wszystkich atakujących że jesteś nowym właścicielem, bo to konto to padaka - to znaczy, że ma u wszystkich prze...walone why 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
why Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Ach no postaram się coś z tym zrobićTylko mi nie uwierzą;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektra Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 To już Twoja głowa, żeby Ci uwierzyli Mogę życzyć jedynie powodzenia... no i miłej gry życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Po 1 Fsy z moona na moona z misją stacjonuj Po 2 Odbieraj je za każdym razem i zaloguj się kilka minut przed powrotem w razie jakiejś niespodzianki Po 3 Jak zostaniesz zaatakowany to nie poddawaj się i graj dalej Po 4 Udanej zabawy i w razie pytań pisz na SB a ktoś ci na pewno pomoże why 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Po 1 Fsy z moona na moona z misją stacjonuj Po 2 Odbieraj je za każdym razem i zaloguj się kilka minut przed powrotem w razie jakiejś niespodzianki Po 3 Jak zostaniesz zaatakowany to nie poddawaj się i graj dalej Po 4 Udanej zabawy i w razie pytań pisz na SB a ktoś ci na pewno pomoże No i po 5 Uważaj na MiGa hihi tak wgl witaj i baw się dobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 MiGa się nie bój to bo mega lamka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 (edited) Lamka która ciągle ściąga Ci cele sprzed noska Ale wiesz co Ci powiem turowaty ? A w zasadzie pokaże... :cenzura: (kurcze, cenzura się włącza) , ale gorąco oczywiście na rachunek turka Edited July 1, 2012 by MiG Turi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
why Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Dzięki wielkie za porady na pewno się przyda;)Będę uważać na każdego gracza bo nie należy żadnego lekceważyć spieriz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts