why Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Cześć Mam 16 lat i na imię Erwin jestem z Łodzi Gram on niedawna na u6 na koncie Ati bo oddał mi konto:) Mam nadzieje, że pomożecie mi jakoś ogarnąć tą grę. Porady dotyczące gry mile widziane. Edytowane 1 Lipca 2012 przez Why Cytuj
elektra Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 Rada? Uprzedź wszystkich atakujących że jesteś nowym właścicielem, bo to konto to padaka - to znaczy, że ma u wszystkich prze...walone why dodał reakcję 1 Cytuj
why Napisano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 Ach no postaram się coś z tym zrobićTylko mi nie uwierzą;/ Cytuj
elektra Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 To już Twoja głowa, żeby Ci uwierzyli Mogę życzyć jedynie powodzenia... no i miłej gry życzę Cytuj
Turi Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 Po 1 Fsy z moona na moona z misją stacjonuj Po 2 Odbieraj je za każdym razem i zaloguj się kilka minut przed powrotem w razie jakiejś niespodzianki Po 3 Jak zostaniesz zaatakowany to nie poddawaj się i graj dalej Po 4 Udanej zabawy i w razie pytań pisz na SB a ktoś ci na pewno pomoże why dodał reakcję 1 Cytuj
MiG Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 Po 1 Fsy z moona na moona z misją stacjonuj Po 2 Odbieraj je za każdym razem i zaloguj się kilka minut przed powrotem w razie jakiejś niespodzianki Po 3 Jak zostaniesz zaatakowany to nie poddawaj się i graj dalej Po 4 Udanej zabawy i w razie pytań pisz na SB a ktoś ci na pewno pomoże No i po 5 Uważaj na MiGa hihi tak wgl witaj i baw się dobrze Cytuj
MiG Napisano 1 Lipca 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Lamka która ciągle ściąga Ci cele sprzed noska Ale wiesz co Ci powiem turowaty ? A w zasadzie pokaże... :cenzura: (kurcze, cenzura się włącza) , ale gorąco oczywiście na rachunek turka Edytowane 1 Lipca 2012 przez MiG Turi dodał reakcję 1 Cytuj
why Napisano 1 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki wielkie za porady na pewno się przyda;)Będę uważać na każdego gracza bo nie należy żadnego lekceważyć spieriz dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi