KANAH Napisano 1 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 A w sobote ide na mecz swojej druzyny. Gramy z Valencia. Spotkanie przed sezonem, takie towarzyskie Bedzie sie dzialo MCFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody Napisano 2 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 FC Barcelona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluelord Napisano 4 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Gornik Zabrze i FC Barcelona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 8 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 MCFC gora 2:0 z Valencia A wasze zespoly? Legia widzialem niezly wynik. Szkoda ze tego spotkania nie moglem na zywo zobaczyc. Ale swoj klub widzialem i to sie liczy. Mam takie pytanie czy w Polsce kluby zapraszaja na treningi swoich kibicow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanek172 Napisano 20 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jagiellonia Bialystok i Real Madryt =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypka Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Motor Lublin,Lech Poznań i Chelsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 http://static.sport24.pl/news/medium/8/407/40715.jpg Więc już wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLLa Napisano 12 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Lech Poznań i FC Barcelona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 14 Grudnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Tylko Lechia Gdansk!! pozdro dla Śląska Wisły Pomezani Gryfa Czarnych i reszty fanklubów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiplemnik Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Fc Barcelona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 31 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Hmm ja kibicuje w Polsce Wisełka a zagraniczny to Manchester united Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 bumble już Cię lubię. Manchester United oczywiście oraaaz... Legia Warszawa (L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Tylko 3 kluby Lech,Real Madryt i Czerwone Diabły z Manchesteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Najlepszy klub: ManU!Najlepsza repr: Polska!Nienawidze: Chelsea, FC Barcelona Pozatym lubie jeszcze2. Arsenal3. Real Madryt3. AC Milan4. Borussia Dortmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Najlepsza reprezentacja... Polska? W tym wypadku stawiam niezmiennie na Holandię ^^ no i Anglię. Na równi ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A kysz, z tego kraju w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 MCFC gora 2:0 z Valencia A wasze zespoly? Legia widzialem niezly wynik. Szkoda ze tego spotkania nie moglem na zywo zobaczyc. Ale swoj klub widzialem i to sie liczy. Mam takie pytanie czy w Polsce kluby zapraszaja na treningi swoich kibicow? NASZA WISŁA JAK NAJBARDZIEJ PRZYNAJMNIEJ PRZED MECZAMI Z APOELEM NA TRENINGACH BYŁO 1K LUDZI jak na krajowe realia całkiem całkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bullshit Napisano 26 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja kibicuje Pogoni Zduska Wola i Łks Łódź a zagranicznych Tylko Barcelona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 LEGIA WARSZAWA POGOŃ SZCZECIN OLIMPIA ELBLĄG ADO DEN HAAG JUVENTUS TURYN i do tego lubie JAGIELONIE BIAŁYSTOK chodź nie kibicuje im zbytnio i BORSUIE DORTMUND KrissFighter dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosio Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No to może i ja się wypowiem, osobiście kibicuje Realowi Madryt : D a z polskich drużyn to SANDECJI NOWY SĄCZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 TERMALICA BRUK-BET Nieciecza KS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NotEnough Napisano 4 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja też się wypowiem ; > W każdym kraju mam drużyne która mi się podoba , co Do reprezentacji od dawna kibicuje (oprócz Polsce) Urugwajowi .Co do klubów :W Polsce - Wisła Kraków (Mieszkam po prostu )W Anglii - Manchester City (Najlepsi piłkarze)w Hiszpanii - Real Madryt (Od zawsze AntyBarca)W Niemczek - Borussia Dortmund (Więcej Polaków tam niż w Wiśle)w Argentynie - Boca Juniors (Stare Gwiazdy) A Ulubiony Zawodnik to Mistrz Diego Forlan ; > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 5 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Lechia Gdańsk zagraniczne : Barcelona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 5 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W Polsce to Lech Poznań.W Wielkiej Brytanii to Manchester United,w Niemczech oczywiście Borussia, a w Hiszpanii Barcelona. To take moje ulubione drużyny z tych krajów. Reszty wymieniać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remka Napisano 8 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ja osobiście "piłke" oglądam tylko jak gra Barcelona. Lubie ich gre, pełną wymian, bez zmarnowanych piłek. Z racji tego, że jestem z Gdańska - Lechia Gdańsk Ale i tak wolę oglądać tenis ziemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi