Jump to content

Pilka nozna - Komu Kibicujesz

Recommended Posts

Posted

Hmm... ja oczywi?cie jak wi?kszo?? os?b w tym kraju kocham ten sport i uprawiam ju? wiele lat, ukochany zesp?? GKS Katowice, z zagranicznych nie mam ulubionej ale lubi? niemieck?, angielsk? i hiszpa?sk? lig? bo to chyba najmocniejsze ligi ?wiata.

Ps. No jeszcze argenty?ska ekstraklasa ale to jest taka troch? egzotyczna pi?ka jednak dla oka bardzo mi?a.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Najlepszy sport na ?wiecie, uprawiam go od 10 lat z powodzeniem ;) Ukochany klub to oczywi?cie Wis?a Krak?w. Zagranicznymi si? tak mocno nie interesuje, ale uwielbiam gr? barcelony, a przede wszystkim messiego. Repra to naturalnie Polska na dobre i na Z?E ... ;P

Pozdro!

lrk

• 3 months later...
Posted

Moje miasto Manchester moj zespol Manchester City moj kolor to blue :) Chodze na kazdy domowy mecz City - na te na wyjezdzie nie ma zbytnio czasu. Nawet na Old Trafford nie ma takiej atmosfery jak na City. Moze maja ladniejszy stadion ale nie maja takich kibicow :)

Posted
kupiona moze i zostala ale za kase ktorej wy nie macie... Juz nie dlugo KKK bedzie mistrzem polski !!!!

zycze ci abys dozyl tej chwili.... :sciana:

z ta kasa to chyba tez sie mylisz 8)8)8)

Posted

zobaczymy kto wygra Legia xd -Korona mecz w pazdzierniku...

zycze ci abys dozyl tej chwili....

oj dozyje dozyje, ale ty nie, Legia nie bedzie nigdy mistrzem polski

Zolto-czerwony, kolor mej ukochanej Korony !!