Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Koniec tematu wojny nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a tymczasem cisnie mnie kupa i ide ja zrobic /// Warn za spam. Blokada pisania na 7 dni za komplet warnów.Dagger157 DexMorgan dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Po prostu tchórze jesteście skoro się boicie. Wapus mocny tylko w gębie jesteś, a ty Shiron? No comment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 shiron byłby lepszym przywódcą sojuszu niż ATI, bo przynajmniej shiron się nie boi podjąć wyzwania po co komu przywódca bez cech przywódczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 nNie boimy sie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 TO AKCEPTUJ TĄ WOJNĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 aishen powiem tyle kozak w necie pi*** w swiecie siedziec kuzwa calymi dniami na ogame i flote wysylac na fsa to trzeba byc lamusem wy***przac do jakies laski i sie kochac a nie albo na ustawki lub mecze, to jest zycie a nie ogam i wojny internetowe z miliardem ow ja moge sie na***rdalac bo mi to zwisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nieeee eeeeeeeeeeeee. Nie będe się zniżał do waszego poziomu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 hahah, fajne nastroje macie wewnątrz sojuszu nie ma to jak jedność myślę, że jak was trochę pomęczymy atakami to się rozpadnie ten wasz sojusz shiron, jako prawa ręka obal nieudolne rządy ATIego i akceptuj naszą wojnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Widać ze ten Ati to jeszcze jakieś dziecko , trzęsie gaciami jak nie wiem co , a na shoutboxie udaje Pro gracza, tak naprawde t wykły botek jest którego teraz bede tępił i to solidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) bez komentarza !! NIe będe sie tu wypowiadać. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez ATI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Oni się nie boją bo i tak wiedzą, że do 0 by dostali. Widać jacy gracze, już było kilka wojen, gdzie słabsi podejmowali wojnę, a wy jesteście silniejsi i tchórzycie... hańba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Powinien być warn dla ATI, drugi raz nazwał nas "lamami", czuję się obrażony.shiron, ogarnij Twój sojusz.ATI, zgodnie z regulaminem możemy zrobić 1 000 ataków na Ciebie w ciągu jednego dnia, spodziewaj się tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 spoczko czekam na was;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 o moj Hitlerze /// Warn za spam.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Również czuję się obrażony przez atiego, warn powinien być.Ati pokazałeś klasę, umiesz tylko wyzywać, a boisz się wojny i w dodatku zaprzeczasz, że się nie boisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Przeciez ten ati to pro elo jedyny wapus, ktorego wszyscy cisneli ile sie dało a on tylko fochy strzelałale teraz mysli ze jak nick zmienil to bedzie kozak az tak bardzo sie boicie zeby wojne przyjac ? o moj Hitlerze co za ludzie my sie nie boimi, ja mam g***o do gadanie bo ati jest dowodca ale moim zdaniem jak mozna prowadzic wojny na necie wyjsc na dwor zwolac ziomkow i zrobic ustawke po 20 jak to sie robilo a nie ku*** przed netem bo to wk***ia panowie, ziomek w okularach przed kompem ku*** w gaciach i spina ku*** poslady polowa z was zaloze sie tak robi no life dla mnie wojna moze byc nie wiem jak ati buhahaha , no tak włąsnie pokazałes jaki to kozak jestes wyjsc w 20 i ustawke zrobic...widac masz niezle nawalone wełbie.... i to mowi osoba ktora koksuje astaty i udaje wielkiego gracza przed wszystkimi.... szkodda złow na wasze zachowanie.. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Hejter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Powyłamywany Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Pokażcie kto jest lepszy w systemie % bo taki praktycznie zawsze funkcjonował więc nie zmieniajcie nic i tak lepsi wygrają Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Powyłamywany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja juz mialem bana nie jednego wiec zmienie bo tu za g***o bana sie dostaje ok mnie to cisnie co bedzie elo Brasilass dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ziomek zarabiam to mam moja sprawa, mam nawalone i dobrze mi z tym tacy Skini [wymoderowano] [wymoderowano] /// 15-sty punkt regulaminu forum.Dagger157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jak narazie to jedynie sie wyzywacie i nic z tego nie ma Brasilass dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ziomek zarabiam to mam moja sprawa, mam nawalone i dobrze mi z tym tacy Skini Combat 18 Musimy zagwarantowac byt naszych ludzi i przeszlosc dla bialych dzieci juz mnei nie obchodzi co ty tam robiszi tak pewnie smsy z telefonow rodzicow slesz... bedziesz sie sam utrzymywał to zmienisz podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ziomek mowie ze sam nie mam czasu na wojny bo ku*** pracuje i sam se przelewam astatki jak sie nie podboa to idz na budowa lub pole skos kombajnem kilka hekktarow i bedziesz mial kase na asaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ziomek mowie ze sam nie mam czasu na wojny bo ku*** pracuje i sam se przelewam astatki jak sie nie podboa to idz na budowa lub pole skos kombajnem kilka hekktarow i bedziesz mial kase na asaty widze ty tylko bys koksił te astatyjak bym juz skosił te pole to bym wolał na cos innego wydac niz w gre zeby sie potem wozic.... co to nie ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 o moj Hitlerze co za ludzie my sie nie boimi, ja mam g***o do gadanie bo ati jest dowodca ale moim zdaniem jak mozna prowadzic wojny na necie wyjsc na dwor zwolac ziomkow i zrobic ustawke po 20 jak to sie robilo a nie ku*** przed netem bo to wk***ia panowie, ziomek w okularach przed kompem ku*** w gaciach i spina ku*** poslady polowa z was zaloze sie tak robi no life dla mnie wojna moze byc nie wiem jak aticzas zacząć odróżniać życie od gry kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi