Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jeżeli będzie procentowy proponuje 2 mln. mauvais dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 2 mln czyli około 6 kk ow, mi pasuję, ale coś mi się zdaje że u was tylko paru latało, głównie avatar bo nikt nie przebije jego floty, i dlatego boicie się i chcecie % ... spieriz i Alwego dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no dokładnie. będzie po prostu rozbijał swoją flotę o naszą obronę i będziecie tak nabijać %.po prostu się boicie systemu jednostkowego, bo jest bardziej sprawiedliwy i pokazuje rzeczywiste straty Brasilass i Alwego dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Wapus a podaj mi chociaż jeden argument czemu nie chcesz syst.jednostkowego? Boicie się czy co? Brasilass, Alwego i spieriz dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 NIe ma opcji:) nie zgadzam się ma być przeliczenie procentowe a czego wy sie boicie? do tej pory tak dobrze wam szło kupowanie astatow to i teraz kupicie....zacznie sie wojna to pewnie skoksujecie i bedziecie sie wozic co to nie wy wiec jedyna opcja to naliczanie jednostkowe i tyle... Brasilass, Alwego i spieriz dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 a ja nie jestem związany żadnym z tych sojuszy i jednak myślę, że bardziej sprawiedliwy byłby jednak system jednostkowy tak czy inaczej miłej zabawy :] Ziomekf, Alwego i Brasilass dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 przy waszych zasobach bankowych to powinno być wam bez różnicy czy jednostkowa czy nie ;/ czego sie aż tak obawiacie ? spieriz masz racje pewnie będą rozbijać floty o naszą obrone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 nie o bawiamy się niczego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziomekf Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) A mi tam obojętnie, PA i tak wygra A każdy rozwalony wasz statek zmusza was to kupowania następnych astatów przez co stajecie się biedniejsi //CatalystWarn. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Catalyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 te lamy by nigdy z nami nie wygrały:P mauvais dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 odezwał sie wspaniały gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 nie o bawiamy się niczego:Pto zgódź się na system jednostkowy i wojnę od dzisiaj.co Ci szkodzi, skoro się niczego nie boicie? jeśli się nie boicie to powinno wam być obojętne jaki system i od kiedy, szczególnie, że te lamy by nigdy z nami nie wygrały:Pwięc czekam na akceptację systemu jednostkowego. AisheN dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 te lamy by nigdy z nami nie wygrały:P pffff odezwał sie pro gracz wapus....ktory na kazdym uni ma po kilka multi i mysli ze jak zgłosił to moze sobie surke przesyłac....no fakt z takimi koksami ktorzy bazuja napewno nie na umiejetnosciach bedzie ciezko wygrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 No właśnie, skoro już nas obrażasz pisząc, że my lamy to akceptuj i pokaż swój ogar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardkorowy Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 mi sie nie chce we flotę bawić. nie mam czasu na floty ja jestem przeciw wojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 spieriz wiesz każdy może być mocny w mordzie , tylko jak przychodzi co do czego to cykają du** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Dokładnie Edytowane 28 Czerwca 2012 przez AisheN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardkorowy Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 moze umie moze nie. ale tak czy siak ja jestem przeciw pozdrawiam hajty Perkele91 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja mowie ze wojna zacznie sie w sobote i tak ma byc kuzwa w tygodniu pracuje do 16 od 7 i czasuu nie mam a wam kancza sie wakacje wiec sie cieszycie.g***o mnie interesje jaki termin po prostu powiedzialem sobota i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 po prostu powiedzialem sobota i konieca co Ty masz tutaj do gadania?nie jesteś przedstawicielem Chin.ale skoro już tak się zachowujesz, to ok.mi też sobota odpowiada, termin może być dowolny. Ale chcemy systemu jednostkowego. hellrisser dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Jest prawą rękąi nie będzie systemu jednostkowego i żadnej wojny też nie będzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jestem vice soja wiec mam do gadania zreszta ati sie wypowie, ja wojne miec moge ciesze sie z tego bardzo bo sie tu g***o dzieje jak narazie tylko ze was jest 50 nie dlugo bedzie z miliard klony porobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no, chcesz wojnę, to napisz, że akceptujesz nasze warunki i bierzemy się do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja mowie ze wojna zacznie sie w sobote i tak ma byc kuzwa w tygodniu pracuje do 16 od 7 i czasuu nie mam a wam kancza sie wakacje wiec sie cieszycie.g***o mnie interesje jaki termin po prostu powiedzialem sobota i koniec mowic to ty se mozesz....wszyscy maja sie o ciebie dopasowac bo ty masz takie widzimisie ?chyba zes sie niewyszczał dzisiaj bo cisnienie na łep ci uciska.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 hejter ale nie odzywaj sie tak do mnie bo do ciebie nie sapie widze wszyscy maja problem i spinaja przed kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi