Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Dobra akceptuje niech będzie ta wojna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 system jednostkowy, dzisiaj od 18. tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 W końcu męska decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 jednostkowy od soboty godzina 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 No to czekamy do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Niech wygra najlepszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Hmm niech przegra bogatszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Shiron jesteś żałosny, ja nie spamowałem adminom na pw, nie robiłem z siebie lizusa. Zmieniasz twarze częściej niż skarpetki.Co do wojny, będzie top moja dziewicza, powodzonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiron Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 czlowieku i dobrze moja sprawa wiec sie nie wpieprza COMBAT 18!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ogarnijcie się ludzie kulturki i to jest temat o wojnie a nie o głupich docinkach!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazQul Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Połowa z Tych postów jest do wywalenia jak to czytam, a co do wojny jedna wielka sprzeczka... Wiec mógłbym się dowiedzieć czy ona będzie czy nie bo sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Bedzie w sobotę o 20.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 no to zacznie sie cos dziac moze inni w koncu sie rozwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 ja juz mialem bana nie jednego wiec zmienie bo tu za g***o bana sie dostaje ok mnie to cisnie co bedzie elo boze jestes tak zalosnym czlowiekiem, ze szkoda gadac. Twoja kultura jest ponizej zera, w kazdym poscie wulgarne slowo. za g***o? przesylanie surowocow sobie z drugiego konta to g***o? zamiast 1,5kkk imec dzienne wydobycie 2,8kkk to g***o? tutaj brawa dla administracji, skoro za g***o banujecie pzoa tym jestem ciekawy za co dzis dostalem bnaa za sb, skoro powiedzialem ze WEDLUG mnie administracja zrobila zalosne dzialania odbanowujac tego gracza po jego slownictwie i po przewinieniach. no ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejter Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Niema to jak usuwanie niewygodnych postow ktore ukazuja prawde na temat tej gry....wstyd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolenson Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Najbardziej zalosny to jest placz tych, ktorzy jecza, ze ktos kupil Astaty. Po to jest ten sklep, zeby z niego korzystac :O A to wszystko przez zazdrosc? Ty wolisz wydac na kwaty dla zony, czy obiad dla dzieci, inny woli wydac na astaty. proste. nie ma tu nikt prawa nikogo za to negowac. Kogos boli, ze ktos cos kupil to niech tez kupi, albo zamknie jadaczke. A nie zachowujecie sie jak pierwszy lepszy Kowalski, ktory zazdrosci sasiadowi jego mozliwosci finansowych. Ciekawe czy tez tak beczycie jak ktos ma lepsze mieszkanie od Was, ciuchy czy samochod, czy żonę/dziewczynę? Też nieuczciwe? DarkPassenger, c2h5oh, Knopers7 i 2 innych dodali reakcje 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sila Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Tylko przewaznie kupuje ktos kto grac nie potrafi.Bez sklepu czolowki by nie dogonil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Najbardziej zalosny to jest placz tych, ktorzy jecza, ze ktos kupil Astaty. Po to jest ten sklep, zeby z niego korzystac :O A to wszystko przez zazdrosc? Ty wolisz wydac na kwaty dla zony, czy obiad dla dzieci, inny woli wydac na astaty. proste. nie ma tu nikt prawa nikogo za to negowac. Kogos boli, ze ktos cos kupil to niech tez kupi, albo zamknie jadaczke. A nie zachowujecie sie jak pierwszy lepszy Kowalski, ktory zazdrosci sasiadowi jego mozliwosci finansowych. Ciekawe czy tez tak beczycie jak ktos ma lepsze mieszkanie od Was, ciuchy czy samochod, czy żonę/dziewczynę? Też nieuczciwe? Za tak życiową wypowiedź kolegi + się należy, popieram Knopers7 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 tak sapaliscie a ST na stemplu juz w dziale ST Bumble dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardkorowy Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 stempel stempel.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valhala Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ogarnijcie się ludzie kulturki i to jest temat o wojnie a nie o głupich docinkach!!!!!!!haahahah reprymendowac to Ty sobie mozesz swojego kolege- przestepce czym sie chwalil ja mowie ze wojna zacznie sie w sobote i tak ma byc kuzwa w tygodniu pracuje do 16 od 7 i czasuu nie mam a wam kancza sie wakacje wiec sie cieszycie.g***o mnie interesje jaki termin po prostu powiedzialem sobota i konieckończą jak juz skarbie ;*a tymczasem cisnie mnie kupa i ide ja zrobic /// Warn za spam. Blokada pisania na 7 dni za komplet warnów.Dagger157nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.. poziom dna i wodorostow.. aishen powiem tyle kozak w necie pi*** w swiecie siedziec kuzwa calymi dniami na ogame i flote wysylac na fsa to trzeba byc lamusem wy***przac do jakies laski i sie kochac a nie albo na ustawki lub mecze, to jest zycie a nie ogam i wojny internetowe z miliardem ow ja moge sie na***rdalac bo mi to zwisatutaj jest propagowanie ustawek, wiele obraz, czemu ten czlowiek nie dostal stalego bana na forum? z reszta to nie pierwszy raz tego czlowieka, ostatnio jak bana dostawal to co bylo? ja juz mialem bana nie jednego wiec zmienie bo tu za g***o bana sie dostaje ok mnie to cisnie co bedzie eloziomek zarabiam to mam moja sprawa, mam nawalone i dobrze mi z tym tacy Skini Combat 18 Musimy zagwarantowac byt naszych ludzi i przeszlosc dla bialych dzieci niewyedukowany czlowieku, zapewne chodzilo Ci o przyszlosc, bo ja nie wiem mozna zagwarantowac przeszlosc dzieciom... ps. jestem ciekawy czemu znow dostalem bana na sb po moim poscie w tym temacie? napisalem nie prawde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Gratulacje dla PA Piękna wojna nie tracac ani jednego grama paliwa Ehh chinole się zakopaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Gratulacje PA wygraliście wojne;)Rozwiązałem sojusz poddałem się walkowerem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi