Necromantes Napisano 27 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2012 Panie / Panowie po co te żale - proponuję przeczytać regulamin! Po pierwsze i co najstotniejsze wszystkie podkreślam wszystkie !!! konta są własnością deusx - pana Marcina Gliwińskiego osoby fizycznej prowadzącej działalność gospodarczą odprowadzającą podakti etc. Nikt tu nikogo nie zmusza do kupowania czegokolwiek! Na koniec nie ma nic za darmo!!! Admin/właściciel serwera zainwestował swoją wiedzę, czas i pieniądze w biznes, który ma mu przynosić zysk (czytaj kasiurę) i nie można mu mieć tego za złe. Reasumując - zaczynając grę godzisz się z R E G U L A M I N E M !!! Jedyna tylko sprawa polega na tym, że gracze zgodnie z regulaminem gry nie zostali poinformowani zgodnie z regulaminem o zmianie na 72 godziny przed jej wprowadzeniem i to by było na tyle - życzę miłej gry. Nie no ja rozumiem ze biznes is biznes to zrozumiale ze apetyt rosnie w miare jedzenia ale zalozmy sytuacje taka totalnie hipotetyczna:jestem Top 100 wskakuje przed Wasze Legendy na top 1 we flocie, eko tak mamy przewage jak narazie okolo 30 baniek no jest do odrobienia za 7 dni wyrzucam swoje nedzne pieniadze ,przy czym panowie swoje tez nie wiem na ile ich tam stac no ale wszyscy wydaja robie przewage 3 razy wieksza we flocie i w eko no taka praktyke stosuje caly czas powiekszajac przewage nad graczami,staje sie ona na tyle duza ze 20 musi leciec w ACS no i ja sie pytam gdzie ta cala rozrywka tej gry w takim razie? bo w zasadzie mam bank kupie sobie 40.000.000.000.000.000.000 sury a nie mowcie ze jest to nie mozliwe i co bede stal na monie klikal bank skanowal skladal skanowal skladal skanowal i skladal? a jak cos sie trzesnie to biore za kase flote i surke ,wlasciwie jak by sie czlowiek uparl to ta gra moze polegac jedynie na :siadam kupuje surke w sklepie flote i wydaje sure w eko flota rdzewieje i log off,ja wiem ze to ciulowo brzmi dla tego kto zarabia ale tak jak powiedzialem bonusy dodatki bonusami ale wszystko w granicach razsadku i zabawy tak mi sie wydaje a wszystko wlasnie dla rozrywki bo gra przeciez ma byc rozgrywka a nie wyscigiem kto ile moze kupic co nie? a Panie moderatorze jak aby Pan byl na Topie GW przestalo istniec 9 lat temu wiec jaki to "jest inny serwis"?
deusx Napisano 28 Czerwca 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwca 2012 Regulamin jedynie co każde pisać z wyprzedzeniem to:8. Właściciel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietów w sklepie, w ramach świadczonej usługi Astat o czym użytkownik zostanie powiadomiony z 72 godzinnym wyprzedzeniem. Nowe pakiety nie muszą być wprowadzane z uprzedzeniem. Punkt ten ma na celu, czy też miał na celu informować o zmianach cen oficerów względem ruchomej promocji. Obecnie sklep został zrobiony tak, że ceny oficerów nie muszą być ruchome (czyli nie będą wyższe), więc punkt ten został bezużyteczny. Co do cenzury i banów... Wszystkie wasze "wielkie blokady za nic" zostały nałożone zgodnie z regulaminem, w większości na shoutbox za po prostu brak kultury, bo myślicie że to jest stodoła, że będziemy tolerować wasze przekleństwa, chamstwo i arogancję względem innych?Temat ten kompletnie dotyczy innej rozmowy niż założenia, robi się spam więc zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi