deusx Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Witajcie ! Przyszedł czas na oficjalne informacje dotyczące uniwersum 6, które zostanie otworzone 1 czerwca 2012 o godzinie 20:00. Pod uniwersum 6 będzie osobny serwer, przewidujemy duży ruch na start - liczymy też na ciebie !Parametry pozostaną identyczne jak na pozostałych uniwersach tj:szybkość x200, wydobycie x200, floty x100. Sklep będzie bez zakładek surowce/flota/obrona (chyba, że ilość graczy nie będzie wystarczająca, to będzie też zależeć od ciebie, już na dniach informacja o tym, my jesteśmy jak najlepszej myśli). Przygotowaliśmy też spory budżet reklamowy, wszystko rusza już w tym miesiącu, są też nagrody dla was (pieniężne i rzeczowe) oraz astaty. Niech o uniwersum 6 usłyszy cała polska. Dagger157, faziee i Anonymous dodali reakcje 3
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 informacjępowinno być "informacje" Sklep będzie bez zakładek surowce/flota/obronacieszy mnie to bardzo są też nagrody dla was (pieniężne i rzeczowe) oraz astaty.a za co te nagrody? Domyślam się, że za reklamę, ale w jaki sposób reklamować, żebyś wiedział, że to nasza reklama?
deusx Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 powinno być "informacje" cieszy mnie to bardzo a za co te nagrody? Domyślam się, że za reklamę, ale w jaki sposób reklamować, żebyś wiedział, że to nasza reklama? Oczywiście za reklamę, każdy będzie miał swój unikalny link, ref link, który będzie również zliczał statystykę. Jest to jeszcze w trakcie modyfikacji, dlatego parę dni jeszcze do tego zostało.
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 linki w stylu "poleć", które były wcześniej na u5?
Neriel Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 A więc jednak prędkość flot się nie zmieni..?
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 dobra jest teraz. to ma być dynamiczna gra
deusx Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Tak, floty na uniwersum 6 będą bez zmian.
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Oczywiście za reklamę, każdy będzie miał swój unikalny link, ref link, który będzie również zliczał statystykę. linki w stylu "poleć", które były wcześniej na u5? q4l dodał reakcję 1
faziee Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 nono gorąco się zapowiada, niczym reset na diablo2
Neverr Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 fazi juz sie szykuje ja rowniez zawitam, zobaczymy
q4l Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 tez zawitam moze bedzie ciekawiej niz na wymarlym u3 gdzie jedynie lolek raczy skana puscic
Gość Gal Anonim Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Bardzo fajnie,że będzie nowe uni;)i że nie będzie dodatków będzie można sprawdzić swoje umiejętności.
q4l Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 dokladnie a nie to co ma w kieszeni zobaczymy jak to wyjdzie narazie zaczynam rozgrzewke nau4 bo konto oddalem i jade od 0 bez astatow
Gość Gal Anonim Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 No elmo to polatamy sobie na u6:P q4l dodał reakcję 1
Axen Tripe Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Ja sam wystartuje zobaczymy czy tu wyzszy poziom niż na Pg czy osiągne Top1 bez wiekszych oporów czy będe musiał się bardzo natrudzić No zobaczymy
chada Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 ja tez moze zaczne ale pewnie jak dojda surowce i flota za astaty to wszyscy portezygnuja
Axen Tripe Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Maja 2012 Ja zaczne z myśla ze własnie takiego czegoś nie bedzie bo to jest jednak bezsensu jak surowce na pieniądze mozna kupic dlatego wtedy przestaje liczyc sie umiejętnośc a zaczyna portfel gracza...
Axen Tripe Napisano 20 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 20 Maja 2012 Coś kiepsko idzie chyba reklama bo mało osób się orietuje o powstającym uni z tego co wiem Może przesunąć o kilka dni otwarcie uni starając się jednoczesnie mozliwie najbardziej rozgłosnic jego powstanie? Jest to propozycja zarowno moja jak i kilku innych osob
deusx Napisano 20 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Maja 2012 Coś kiepsko idzie chyba reklama bo mało osób się orietuje o powstającym uni z tego co wiem Może przesunąć o kilka dni otwarcie uni starając się jednoczesnie mozliwie najbardziej rozgłosnic jego powstanie? Jest to propozycja zarowno moja jak i kilku innych osob Od jutra rusza promocja, zapewniam, że sporo osób dowie się o uniwersum 6. Dotychczas trwało ulepszenie systemu statystyki pod konkurs, który będzie ogłoszony pojutrze (trwają ostatnie testy).Będzie można również promować swoje uniwersum, ciekawostka - zostanie to szerzej opisane w innym temacie. Tak będzie wyglądał jako kolejna ciekawostka baner reklamowy, który będzie wykorzystywany przez was (chodzi o konkurs):
Goldi Napisano 21 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2012 Niech o uniwersum 6 usłyszy cała polska. Polska, na razie nie mam więcej pytań i uwag
Axen Tripe Napisano 21 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2012 Oczywiscie to twoja decyzja jednak uwazam(i nie tylko ja) ze jak sie spieszy z wydaniem to pozniej nie wszyscy jednak wiedzą i poźniej skutkuje to tym ze musisz dodatki wprowadzic bo mniejsze zarobki masz;) kamillu12 i T.T dodali reakcje 2
Rekomendowane odpowiedzi