deusx Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witajcie ! Przyszedł czas na oficjalne informacje dotyczące uniwersum 6, które zostanie otworzone 1 czerwca 2012 o godzinie 20:00. Pod uniwersum 6 będzie osobny serwer, przewidujemy duży ruch na start - liczymy też na ciebie !Parametry pozostaną identyczne jak na pozostałych uniwersach tj:szybkość x200, wydobycie x200, floty x100. Sklep będzie bez zakładek surowce/flota/obrona (chyba, że ilość graczy nie będzie wystarczająca, to będzie też zależeć od ciebie, już na dniach informacja o tym, my jesteśmy jak najlepszej myśli). Przygotowaliśmy też spory budżet reklamowy, wszystko rusza już w tym miesiącu, są też nagrody dla was (pieniężne i rzeczowe) oraz astaty. Niech o uniwersum 6 usłyszy cała polska. faziee, Anonymous i Dagger157 dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 informacjępowinno być "informacje" Sklep będzie bez zakładek surowce/flota/obronacieszy mnie to bardzo są też nagrody dla was (pieniężne i rzeczowe) oraz astaty.a za co te nagrody? Domyślam się, że za reklamę, ale w jaki sposób reklamować, żebyś wiedział, że to nasza reklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 powinno być "informacje" cieszy mnie to bardzo a za co te nagrody? Domyślam się, że za reklamę, ale w jaki sposób reklamować, żebyś wiedział, że to nasza reklama? Oczywiście za reklamę, każdy będzie miał swój unikalny link, ref link, który będzie również zliczał statystykę. Jest to jeszcze w trakcie modyfikacji, dlatego parę dni jeszcze do tego zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 linki w stylu "poleć", które były wcześniej na u5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A więc jednak prędkość flot się nie zmieni..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 dobra jest teraz. to ma być dynamiczna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tak, floty na uniwersum 6 będą bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Oczywiście za reklamę, każdy będzie miał swój unikalny link, ref link, który będzie również zliczał statystykę. linki w stylu "poleć", które były wcześniej na u5? q4l dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 już na dniach informacja o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 nono gorąco się zapowiada, niczym reset na diablo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 fazi juz sie szykuje ja rowniez zawitam, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 tez zawitam moze bedzie ciekawiej niz na wymarlym u3 gdzie jedynie lolek raczy skana puscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Bardzo fajnie,że będzie nowe uni;)i że nie będzie dodatków będzie można sprawdzić swoje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 dokladnie a nie to co ma w kieszeni zobaczymy jak to wyjdzie narazie zaczynam rozgrzewke nau4 bo konto oddalem i jade od 0 bez astatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No elmo to polatamy sobie na u6:P q4l dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
q4l Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 a to pewne moze alfa i normans dolacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gal Anonim Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 i jeszcze o Perkele zapomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Tripe Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja sam wystartuje zobaczymy czy tu wyzszy poziom niż na Pg czy osiągne Top1 bez wiekszych oporów czy będe musiał się bardzo natrudzić No zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chada Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 ja tez moze zaczne ale pewnie jak dojda surowce i flota za astaty to wszyscy portezygnuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Tripe Napisano 2 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja zaczne z myśla ze własnie takiego czegoś nie bedzie bo to jest jednak bezsensu jak surowce na pieniądze mozna kupic dlatego wtedy przestaje liczyc sie umiejętnośc a zaczyna portfel gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 3 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Może i ja pogram na u6 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Tripe Napisano 20 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Coś kiepsko idzie chyba reklama bo mało osób się orietuje o powstającym uni z tego co wiem Może przesunąć o kilka dni otwarcie uni starając się jednoczesnie mozliwie najbardziej rozgłosnic jego powstanie? Jest to propozycja zarowno moja jak i kilku innych osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Coś kiepsko idzie chyba reklama bo mało osób się orietuje o powstającym uni z tego co wiem Może przesunąć o kilka dni otwarcie uni starając się jednoczesnie mozliwie najbardziej rozgłosnic jego powstanie? Jest to propozycja zarowno moja jak i kilku innych osob Od jutra rusza promocja, zapewniam, że sporo osób dowie się o uniwersum 6. Dotychczas trwało ulepszenie systemu statystyki pod konkurs, który będzie ogłoszony pojutrze (trwają ostatnie testy).Będzie można również promować swoje uniwersum, ciekawostka - zostanie to szerzej opisane w innym temacie. Tak będzie wyglądał jako kolejna ciekawostka baner reklamowy, który będzie wykorzystywany przez was (chodzi o konkurs): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 21 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Niech o uniwersum 6 usłyszy cała polska. Polska, na razie nie mam więcej pytań i uwag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Axen Tripe Napisano 21 Maja 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Oczywiscie to twoja decyzja jednak uwazam(i nie tylko ja) ze jak sie spieszy z wydaniem to pozniej nie wszyscy jednak wiedzą i poźniej skutkuje to tym ze musisz dodatki wprowadzic bo mniejsze zarobki masz;) kamillu12 i T.T dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi