Jump to content

Zneutralizowany punkt reputacji

Y2K

Recommended Posts

Witam chciałem złożyć skargę na tego kto usunął ten punkt mój reputacji, zneutralizował go w temacie :

http://forum.ogam.ne...c-141065640129/

Moje zdanie:

Tarn kolega Catalysta , byli sojusznicy, pakt między sobą o nieagresje, miejsce wspólne prawdopodobnie w buddy liście a tutaj takie nieczyste zagranie , dlatego dałem tego minusa.

+ Tarn zdemontował ostatnio flotę nie za 50 % a za ponad 80 % w starciu :

http://forum.ogam.ne...w-192525138000/

ustawka jak nic, kto był w sojuszu TGW to o tym wiedział.

Teraz nagle złomują Catalysta i złom cały zbiera tarn znowu push bo nie widziałem nigdzie żeby pisało o podziale jego.

Dlatego ten minus, mam nadzieje że dałem dobre wytłumaczenie sprawy i minus reputacji zostanie przywrócony. A ten kto go usunął w jakiś sposób pouczony.

EDIT:

Ktoś dał drugiego minusa reputacji i niby chwilowo się wyświetla wszystko okey, więc to chyba błąd forum jednak.

Edited by Y2K

bym cos napisał ale skonczyłoby sie to chyba definitywnym koncem tt na forum wiec zostawie to dla siebie niech sprawe obada deusx

hmmm mi sygnatura sie skasowała ;/

Edited by T.T

Jeżeli chodzi o starcie

Proclarush-Taonas [TGW] & KKN [EriFW] vs Catalyst [DC]

to uważam, że tutaj minusy mają swoją podstawę i nie powinny być one usunięte.

Jedni raporty plusują za dobre starcia, a za złom na koledze czemu by nie "potępić" agresora ?

Jednak nie została tutaj władza nadużyta przez Catalyst, bo regulamin nie określa minusowania tego typu raportów.

Jeżeli chodzi o starcia demontaż czy brak podziału złomu to proszę o koniecznie proszę zgłosić w dziale złamania regulaminu podając więcej szczegółów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.