Y2K Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam chciałem złożyć skargę na tego kto usunął ten punkt mój reputacji, zneutralizował go w temacie : http://forum.ogam.ne...c-141065640129/ Moje zdanie: Tarn kolega Catalysta , byli sojusznicy, pakt między sobą o nieagresje, miejsce wspólne prawdopodobnie w buddy liście a tutaj takie nieczyste zagranie , dlatego dałem tego minusa.+ Tarn zdemontował ostatnio flotę nie za 50 % a za ponad 80 % w starciu :http://forum.ogam.ne...w-192525138000/ ustawka jak nic, kto był w sojuszu TGW to o tym wiedział. Teraz nagle złomują Catalysta i złom cały zbiera tarn znowu push bo nie widziałem nigdzie żeby pisało o podziale jego. Dlatego ten minus, mam nadzieje że dałem dobre wytłumaczenie sprawy i minus reputacji zostanie przywrócony. A ten kto go usunął w jakiś sposób pouczony. EDIT: Ktoś dał drugiego minusa reputacji i niby chwilowo się wyświetla wszystko okey, więc to chyba błąd forum jednak. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Y2K Quetzalcoatl i konto_do_usuniecia dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 to dlaczego nie napisałes na forum ze to była ustawka wczesniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quetzalcoatl Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 A co miał pisać, jeszcze nie widzisz ze sa równi i równiejsi ; zawsze mozna sie wykrecić ze nie ma dowodów,i takie tam bzdety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 22 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) bym cos napisał ale skonczyłoby sie to chyba definitywnym koncem tt na forum wiec zostawie to dla siebie niech sprawe obada deusx hmmm mi sygnatura sie skasowała ;/ Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez T.T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jeżeli chodzi o starcieProclarush-Taonas [TGW] & KKN [EriFW] vs Catalyst [DC] to uważam, że tutaj minusy mają swoją podstawę i nie powinny być one usunięte.Jedni raporty plusują za dobre starcia, a za złom na koledze czemu by nie "potępić" agresora ?Jednak nie została tutaj władza nadużyta przez Catalyst, bo regulamin nie określa minusowania tego typu raportów. Jeżeli chodzi o starcia demontaż czy brak podziału złomu to proszę o koniecznie proszę zgłosić w dziale złamania regulaminu podając więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Co do błędu forum, to punkty reputacji znikają (wizualnie) po jakimś czasie z postów, mimo, że tak naprawdę tam są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 W wersji forum 3.3.0 jest bug z tą reputacją. Już napisałem do Deusa aby zrobił aktualizację do 3.3.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aktualizacja będzie w dniu dzisiejszym zrobiona, aby podobne sytuacja nie miały miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Kwietnia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Po aktualizacji forum reputacja wyświetla się już poprawnie, dla kogoś należą się przeprosiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi