Kalahari Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 No to czekam na akceptacje o ile będzie Quote
Remka Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Mam nadzieję, że będzie chyba że faja zmięknie Quote
lisex123 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 no jak bedzie to udanej wojenki:P dywizjon wygra ;D Quote
spieriz Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 oo, widzę że uni się rozkręca ale jeśli dobrze pamiętam, to marco to sami górnicy... Quote
Kalahari Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 w rankingu coś floty mają więc ją też można ustrzelić Quote
Kalahari Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 Widzę że mamy speca od wojen jak coś to jest temat do dyskusji Quote
Turi Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Jeżeli chcesz wojne to zmień próg na 2.500.000 %.Bo latanie po satelitach to nuda będzie Quote
Remka Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Coś cicho... sojusz "marco" nie daje znaków życia Quote
Kalahari Posted March 9, 2012 Author Report Posted March 9, 2012 napisałem wczoraj do bodajże 14 osób żadna nie odp Quote
Pan_Himen Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 5. Wojna musi być oficjalnie zaakceptowana lub odrzucona przez przedstawiciela sojuszu wyzwanego w ciągu 24 godzin, po tym czasie uznaje się wojnę za rozpoczętą. No to czekajcie i bawcie się dobrze Tylko jak ktoś wspomniał ustawcie większy próg RW, bo trochę śmieszne to będzie RW za RW i to przy ataku na satelity ;/ Quote
Remka Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 5. Wojna musi być oficjalnie zaakceptowana lub odrzucona przez przedstawiciela sojuszu wyzwanego w ciągu 24 godzin, po tym czasie uznaje się wojnę za rozpoczętą. gdzie to znalazłes? przeczytalem regulamin wojen i nie ma tam takiej informacji. podasz linka do tego? bo moze jestem slepy Quote
spieriz Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 http://ogam.online/index.php#regulamin To jest zwykły regulamin OGam, masz go na stronie logowania.Załącznik 1§10 Wojny5. Wojna musi być oficjalnie zaakceptowana lub odrzucona przez przedstawiciela sojuszu wyzwanego w ciągu 24 godzin, po tym czasie uznaje się wojnę za rozpoczętą. Remka 1 Quote
Remka Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 To jest zwykły regulamin OGam, masz go na stronie logowania. dzięki, nie tam szukałem gdzie trzeba xD no to jeśli nic nie odpiszą w ciągu 1,5h to mozna kroic Quote
Guest Braus Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 (edited) 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Brak Wojna powinna zostać przez Administrację niezaakceptowana.Fakt, że z powodu braku reakcji, należy uważać ją za rozpoczętą. Ale w cytowanym powyżej fragmencie wcześniej była wzmianka o Braku możliwości przyłączenia się do wojny innych sojuszy. Moim zdaniem, takie narzucanie jest niezgodne z regulaminem wojen. Chociażby dlatego, że w regulaminie nie ma słowa o tym, że wypowiadający wojnę ma prawo pozbawić pozwany sojusz możliwej pomocy innych sojuszy @Jako powód - wypowiedzenie niezgodne z regulaminem. Pkt.2 służy innym celom. Dowolne zmiany, w dowolnym czasie są niedopuszczalne.Mówimy właśnie o wojnie, która rozpocznie się za 1h z powodu braku reakcji @DownUżytkownik Kalahari edytował ten post dziś, 15:40 Róbcie jak chcecie. Ja uważam, że od czasu edycji postu na poprawną formę, powinno upłynąć 24h. Czyli 10 marzec 2012r początek o 15.40 Edited March 9, 2012 by leon Quote
Remka Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 powinna czy nie powinna... wiem jedno, powinien to ktoś z wyzywanego sojuszu skomentować, a na razie brak reakcji mimo, że wiadomość o tej wojnie została rozesłana po członkach tego sojuszu. Quote
Recommended Posts