SKY FIGHTER Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam mogę się dowiedzieć dlaczego bana z forum mi zdjęto dawno a na SB nadal nie mogę nic napisać??!! a do tego pragnę się dowiedzieć kiedy mi się zmniejszy ta czerwona krecha co idzie pod moim loginem?!! znajdźcie sobie jak możecie inny obiekt do maltretowania i znęcania się bo wyraźnie się na mnie uwzieliście i to nie tylko ja juz zaółważam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Nie zostanie Ci obniżony status ostrzeżeń bo nie umiesz się zachowywać, cięgle obrazy i wulgaryzmy. Ban na sb zdjęty po raz kolejny. Następnym razem rozstaniesz się z nim na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To kto, oprócz pana to jeszcze zauważył, że się uwzięliśmy ?Ustosunkuj się do konkretnego warna i odwołaj się od niego, następnie sugeruj niesprawiedliwy poziom ostrzeżenia. Podaj datę nałożonego warna, który uważasz za "uwzięcie się":Catalyst Notatka została zapisana 01 marzec 2012 - 18:56Dowolne ostrzeżenie Obraza graczy "dwie cioty" http://forum.ogam.ne...euos-216000114/deusx Notatka została zapisana 20 luty 2012 - 13:05Dowolne ostrzeżenie 100% warna, ban na 7 dnideusx Notatka została zapisana 20 luty 2012 - 13:04Poziom ostrzeżenia został zwiększony wulgarność na sbdeusx Notatka została zapisana 15 luty 2012 - 23:53Poziom ostrzeżenia został zwiększony Brak cenzurowania przekleństw, formułowanie obraźliwych i wulgarnych treści w formie żartu deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:33Poziom ostrzeżenia został zwiększony http://forum.ogam.ne...jak-i-graczach/ Obraza autora tematu: "ale dupoliz".deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:33Poziom ostrzeżenia został zwiększony http://forum.ogam.ne...jak-i-graczach/ Nabijanie postów krótkimi treściamideusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:31Poziom ostrzeżenia został zwiększony Dublowanie postówCatalyst Notatka została zapisana 30 styczeń 2012 - 20:18Dowolne ostrzeżenie Obraza moralności Admina. spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 6 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:33Poziom ostrzeżenia został zwiększony http://forum.ogam.ne...jak-i-graczach/Nabijanie postów krótkimi treściami deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:31Poziom ostrzeżenia został zwiększony Dublowanie postów Catalyst Notatka została zapisana 30 styczeń 2012 - 20:18Dowolne ostrzeżenie Obraza moralności Admina. Te trzy rzeczy po pierwsze nie nabijałem sobie postów bo z czasem nabił bm je i tak a jest to mi nie potrzebne do szczęścia... rzecz kolejna nie wiem o co chodzi z tym dublowaniem postów nie czytam wszystkich tematów na tym forum i nie wiem czy ktos juz taki napisał czy nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Te trzy rzeczy po pierwsze nie nabijałem sobie postów bo z czasem nabił bm je i tak a jest to mi nie potrzebne do szczęścia... rzecz kolejna nie wiem o co chodzi z tym dublowaniem postów nie czytam wszystkich tematów na tym forum i nie wiem czy ktos juz taki napisał czy nie.... więc po to jest wyszukiwarka na forum i nie mów, że naprawdę byłeś grzeczny i że te ostrzeżenia Ci się nie należały...Obyś teraz nie pisał 10 postów w 7 min bo to i nie ma sensu i denerwuje ludzi, którzy starają się czytać forum sumiennie.Przepraszam za wypowiedzi w tym dziale ale myślę, że wniosłem trochę do tego odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Te trzy rzeczy po pierwsze nie nabijałem sobie postów bo z czasem nabił bm je i tak a jest to mi nie potrzebne do szczęścia... rzecz kolejna nie wiem o co chodzi z tym dublowaniem postów nie czytam wszystkich tematów na tym forum i nie wiem czy ktos juz taki napisał czy nie.... Czyli uważasz, że jakże długie i wyczerpujące zdanie: "Ale dupoliz" to nie jest spam i nie jest to nabijanie postów krótkimi treściami ? To jest po prostu śmiech, jak można się od tego odwoływać ? Dublowanie postów, czyli pisanie posta pod postem (jest opcja edit). A za obrazę moralności Cata dopytaj, bo ja nie wiem o co tam chodziło, na pewno bez powodu nie zostało to nałożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 6 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Czyli uważasz, że jakże długie i wyczerpujące zdanie: "Ale dupoliz" to nie jest spam i nie jest to nabijanie postów krótkimi treściami ? To jest po prostu śmiech, jak można się od tego odwoływać ? Dublowanie postów, czyli pisanie posta pod postem (jest opcja edit). A za obrazę moralności Cata dopytaj, bo ja nie wiem o co tam chodziło, na pewno bez powodu nie zostało to nałożone. Za dupoliza mi się należało ale tamto reszta nie wiedziałem że tak nie można owszem mogłem edytować post ale z tego co pamiętam w tym drugim cytowałem coś i nie wiedziałem jak zacytować kogoś w edytowanym poście dlatego napisałem jeden pod drugim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia od jego przestrzegania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 7 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A za obrazę moralności Cata dopytaj, bo ja nie wiem o co tam chodziło, na pewno bez powodu nie zostało to nałożone. Myślę że SKY pamięta o co tam chodziło i nie będę musiał do tego wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi