Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mogę się dowiedzieć dlaczego bana z forum mi zdjęto dawno a na SB nadal nie mogę nic napisać??!! a do tego pragnę się dowiedzieć kiedy mi się zmniejszy ta czerwona krecha co idzie pod moim loginem?!! znajdźcie sobie jak możecie inny obiekt do maltretowania i znęcania się bo wyraźnie się na mnie uwzieliście i to nie tylko ja juz zaółważam....

Posted

Nie zostanie Ci obniżony status ostrzeżeń bo nie umiesz się zachowywać, cięgle obrazy i wulgaryzmy.

Ban na sb zdjęty po raz kolejny. Następnym razem rozstaniesz się z nim na dłużej.

Posted

To kto, oprócz pana to jeszcze zauważył, że się uwzięliśmy ?

Ustosunkuj się do konkretnego warna i odwołaj się od niego, następnie sugeruj niesprawiedliwy poziom ostrzeżenia.

Podaj datę nałożonego warna, który uważasz za "uwzięcie się":

Catalyst Notatka została zapisana 01 marzec 2012 - 18:56

Dowolne ostrzeżenie Obraza graczy "dwie cioty"

http://forum.ogam.ne...euos-216000114/

deusx Notatka została zapisana 20 luty 2012 - 13:05

Dowolne ostrzeżenie 100% warna, ban na 7 dni

deusx Notatka została zapisana 20 luty 2012 - 13:04

Poziom ostrzeżenia został zwiększony wulgarność na sb

deusx Notatka została zapisana 15 luty 2012 - 23:53

Poziom ostrzeżenia został zwiększony Brak cenzurowania przekleństw, formułowanie obraźliwych i wulgarnych treści w formie żartu

deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:33

Poziom ostrzeżenia został zwiększony http://forum.ogam.ne...jak-i-graczach/

Obraza autora tematu: "ale dupoliz".

Nabijanie postów krótkimi treściami

deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:31

Poziom ostrzeżenia został zwiększony Dublowanie postów

Catalyst Notatka została zapisana 30 styczeń 2012 - 20:18

Dowolne ostrzeżenie Obraza moralności Admina.

Posted

Nabijanie postów krótkimi treściami

deusx Notatka została zapisana 01 luty 2012 - 17:31

Poziom ostrzeżenia został zwiększony Dublowanie postów

Catalyst Notatka została zapisana 30 styczeń 2012 - 20:18

Dowolne ostrzeżenie Obraza moralności Admina.

Te trzy rzeczy po pierwsze nie nabijałem sobie postów bo z czasem nabił bm je i tak a jest to mi nie potrzebne do szczęścia... rzecz kolejna nie wiem o co chodzi z tym dublowaniem postów nie czytam wszystkich tematów na tym forum i nie wiem czy ktos juz taki napisał czy nie....

Posted

Te trzy rzeczy po pierwsze nie nabijałem sobie postów bo z czasem nabił bm je i tak a jest to mi nie potrzebne do szczęścia... rzecz kolejna nie wiem o co chodzi z tym dublowaniem postów nie czytam wszystkich tematów na tym forum i nie wiem czy ktos juz taki napisał czy nie....

więc po to jest wyszukiwarka na forum :)

i nie mów, że naprawdę byłeś grzeczny i że te ostrzeżenia Ci się nie należały...

Obyś teraz nie pisał 10 postów w 7 min :) bo to i nie ma sensu i denerwuje ludzi, którzy starają się czytać forum sumiennie.

Przepraszam za wypowiedzi w tym dziale ale myślę, że wniosłem trochę do tego odwołania :)

Posted

Czyli uważasz, że jakże długie i wyczerpujące zdanie:

"Ale dupoliz" to nie jest spam i nie jest to nabijanie postów krótkimi treściami ? To jest po prostu śmiech, jak można się od tego odwoływać ?

Dublowanie postów, czyli pisanie posta pod postem (jest opcja edit).

A za obrazę moralności Cata dopytaj, bo ja nie wiem o co tam chodziło, na pewno bez powodu nie zostało to nałożone.

Posted

Czyli uważasz, że jakże długie i wyczerpujące zdanie:

"Ale dupoliz" to nie jest spam i nie jest to nabijanie postów krótkimi treściami ? To jest po prostu śmiech, jak można się od tego odwoływać ?

Dublowanie postów, czyli pisanie posta pod postem (jest opcja edit).

A za obrazę moralności Cata dopytaj, bo ja nie wiem o co tam chodziło, na pewno bez powodu nie zostało to nałożone.

Za dupoliza mi się należało ale tamto reszta nie wiedziałem że tak nie można owszem mogłem edytować post ale z tego co pamiętam w tym drugim cytowałem coś i nie wiedziałem jak zacytować kogoś w edytowanym poście dlatego napisałem jeden pod drugim....

Posted

Myślę że SKY pamięta o co tam chodziło i nie będę musiał do tego wracać.