EdekLowca Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 (edited) Witam...opiszę kolejne problemy. 1. Będąc na jakiejkolwiek planecie po wejściu w zakładkę flota przerzucany jestem na moona.2. Z podobnego powodu nie mogłem poderwać floty podczas ataku :/3. Po wysłaniu floty widoczna jest w podglądzie, nie ma jej w zakładce flota, nie można jej zatem zawrócić.4. no i jeszcze "lock querry" cokolwiek to znaczy. Mogłem napisać wcześnej... ale w pierwszej kolejnośći skierowałem się na maila...po wielu próbach udowodnienia mi że jestem głupi otrzymałem propozycję podania hasła loginu i uni.. ale jakoś mi sie nie chce wierzyć. Edited March 2, 2012 by EdekLowca
deusx Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Czujność na najwyższym poziomie, to mi się podoba (choć mogłeś te dane wysłać). W takim razie podaj mi tylko nick i uni, wejdę i sprawdzę konto innym sposobem.
deusx Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Wszedłem na konto, przejrzałem każdą planetę i każdego moona.Powysyłałem sobie parę flot, recki z księżyca, krążowniki z planety, krążowniki i je zwróciłem. Nie ma żadnego błędu z przenoszeniem z lokalizacją planeta / moon o jakim pisałeś, poza tym, bo gdyby istniał na pewno byłby zgłoszony również przez inne osoby podczas wysyłania floty.Z flotami również żadnego problemu, wysłane, dostarczone tam, gdzie kazałem. Jednak sytuacja o której mówiłeś a ja ją opisywałem (różne karty) może się zdarzyć jeszcze w inny sposób:-ktoś obcy jest na naszym koncie i on zmienia nam planetki Ale sprawdzając logowania IP, tylko moje tam widnieje jako obce. Więc błąd jest po stronie twojego systemu / przeglądarki tak jak pisałem w mailu podając powód np. tryb offline.
EdekLowca Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 to moze ja się odezwe jak problem wróci? to takie sporadyczne jest. pojawia się i znika jak atlantyda.
deusx Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Zmień jeszcze swoje hasło nie zapisując go w przeglądarce.Powiedz jeszcze, czy twój komputer jest podłączony do sieci z innymi ?
EdekLowca Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 ok...jest podłączony, ale uprzedzam że 2 osoba ni uprawia tego sportu co ja
EdekLowca Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 a sprawdź jak możesz wejdź do mnie potem na moona 8:55:14 i potem wejdź w fotę
deusx Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Wszedłem, wysłałem całą flotę na stacjonuj na matkę (możesz zawrócić sobie, bo również ją widać jak należy w zakładce flota), także błędu nie stwierdzam żadnego.
EdekLowca Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 no to najwyraźniej problem jest u mnie :/
deusx Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 Proponuję na początek przeinstalować przeglądarkę.
WISŁA NOWA HUTA Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 przepraszam, ze sie wtrace.. dwa dni temu mialem podobny problem, z tym ze flote probowalem wyslac z telefonu problem przedstawial sie tak, ze wchodzac w zakladke flota nie mialem nic, tylko niebieski obraz tła, wszystko inne działało ale floty nie dało się poderwać, wszedlem na kompa za pare minut i było wszystko ok, wiec pewnie jakis problem w przegladarce fona.
Recommended Posts