Skocz do zawartości

Problemy ze wszystkim

EdekLowca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

opiszę kolejne problemy.

1. Będąc na jakiejkolwiek planecie po wejściu w zakładkę flota przerzucany jestem na moona.

2. Z podobnego powodu nie mogłem poderwać floty podczas ataku :/

3. Po wysłaniu floty widoczna jest w podglądzie, nie ma jej w zakładce flota, nie można jej zatem zawrócić.

4. no i jeszcze "lock querry" cokolwiek to znaczy.

Mogłem napisać wcześnej... ale w pierwszej kolejnośći skierowałem się na maila...

po wielu próbach udowodnienia mi że jestem głupi otrzymałem propozycję podania hasła loginu i uni.. ale jakoś mi sie nie chce wierzyć.

Edytowane przez EdekLowca

Wszedłem na konto, przejrzałem każdą planetę i każdego moona.

Powysyłałem sobie parę flot, recki z księżyca, krążowniki z planety, krążowniki i je zwróciłem.

Nie ma żadnego błędu z przenoszeniem z lokalizacją planeta / moon o jakim pisałeś, poza tym, bo gdyby istniał na pewno byłby zgłoszony również przez inne osoby podczas wysyłania floty.

Z flotami również żadnego problemu, wysłane, dostarczone tam, gdzie kazałem.

Jednak sytuacja o której mówiłeś a ja ją opisywałem (różne karty) może się zdarzyć jeszcze w inny sposób:

-ktoś obcy jest na naszym koncie i on zmienia nam planetki :) Ale sprawdzając logowania IP, tylko moje tam widnieje jako obce. Więc błąd jest po stronie twojego systemu / przeglądarki tak jak pisałem w mailu podając powód np. tryb offline.

przepraszam, ze sie wtrace..

dwa dni temu mialem podobny problem, z tym ze flote probowalem wyslac z telefonu

problem przedstawial sie tak, ze wchodzac w zakladke flota nie mialem nic, tylko niebieski obraz tła, wszystko inne działało ale floty nie dało się poderwać, wszedlem na kompa za pare minut i było wszystko ok, wiec pewnie jakis problem w przegladarce fona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.