Remka Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) W podglądzie, oglądam swoje statystyki i patrze : w badaniach jestem na 821 pozycji.Klikam sobie statystyki w nawigacji, zaznaczam by pokazało graczy na miejscach 801-900 i na 821 pozycji jest tam zupełnie inny gracz.Siebie odnajduje na 477 pozycji. mam przy nicku oczywiście plusik, że wskoczyłem o 349 pozycji, ale dodając 477 do 349 otrzymuję 826 więc nie jest to wina opóźnionego naliczenia. Nie wiem czy to można zaliczyć jako błąd, ale z pewnością myli oko. EDIT:Dobra... jednak to jest wina opóźnionego naliczania, jak mogę usunąć ten post? Edytowane 23 Lutego 2012 przez Remka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 w podgladzie pokazuje raz ilosc badan a innym razem ile mamy za nie pkti to dlatego w statach czasami dziwne rzeczy pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Z moich obserwacji tej statystyki na u4 (nie wiem jak na innych) wynika, że pierwszą setke wyświetla normalnie (wg ilości badań). Nie ma żadnych wahań na pozycjach.Natomiast od pozycji 101 w kolumnie +/- są jakiej na pozór zwariowane liczby wyświetlone . Jakaś tam prawidłowość w tym jednak jest, gdyż wedlug stat w podglądzie jestem na 140 miejscu (wg punktów badań), a w statystykach na 185 (wg ilosci badań). +/- przy moim nicku to -45 (140-185). Edytowane 23 Lutego 2012 przez zathril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 24 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) Z moich obserwacji tej statystyki na u4 (nie wiem jak na innych) wynika, że pierwszą setke wyświetla normalnie (wg ilości badań). Nie ma żadnych wahań na pozycjach. zahir prawdę pisze, wahan w bad brak dal top 100, albo ja trafiam w takie godziny Edytowane 24 Lutego 2012 przez MrWhite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi