deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam ! Strona główna (logowania) została częściowo przerobiona, ładuje się ona jakby metodą ajax, zamiast w całości się przeładowywać ładuje tylko wewnętrzną zawartość. Czy ktoś ma problem z obsługą strony (oczywiście przeglądarka musi mieć aktywny js i w miarę czasową wersję) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octopus Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie zauważyłem żadnych problemów. Jedynym elementem, który daje lekki dyskomfort jest pojawianie się migającego kursora kiedy nie trafię w aktywny link. Kursor miga tak samo jakbym pisał tekst tutaj w odpowiedzi lub np. w Word. Taki migający pionowy kursor Mam przeglądarke Firefox - najnowsza wersja 10.0.0.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Hmm.. Też mam FF i u mnie nic nie mryga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mi mryga po 4 browarach. Chciałem się wcześniej odezwać ale okazji nie było. Za tego "capatcha" przy logowaniu, to Deusx łomot powinien dostać.Gram bez użycia obrazków, więc nie da się zalogować na forum. Trzeba włączać obrazki. Dwa - na Mozilli już grać nie idzie bo back nie działa. trzeba było wleźć no Opera. Na niej z kolei, za każdym razem trzeba wpisywać ilość UT wysyłanych na farming. Na FF wystarczyło wpisać raz poprzedzając zerem "0" (02000000UT) i później było to dostępne z dwukliku.Da się jako tako farmić z opcją "kopiuj - wklej" ale jak wklei się jakiś tekst przez przypadek zamiast 1500000 to komunikat wyskakuje, że oszustem jesteśmy. Pytanie. Komu działa back na FF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi6652 Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Na FF dobrze się wysyła z atakuj w nowej karcie i wtedy na samym końcu albo odśwież (f5 i enter na potwierdzenie przesłania tyle razy, ile chcesz wysłać), żeby wysłać kolejną falę albo back przytrzymując do końca, żeby zmienić ilość wysłanych UT. Żeby nie było offtopu to u mnie wszystko jest ok na firefoxie 10.0.2. Edytowane 19 Lutego 2012 przez Tomi6652 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Mi działa Leonie.. Taki trik jest, że od razu jak wyślesz to ładuje się strona. Widać na symbolu odświeżania strony i kiedy ten symbol "zgaśnie" to wtedy cofam i potwierdzam ponowne przesłanie danych czy coś takiego (1 kliknięcie więcej oj tam oj tam).Czasami tylko cofam a czasami cofam i do przodu.. nie wiem jak to żyje ale jakoś się da. Deus mówił, że coś spróbuje z tym załatwić. Ja proponowałem wysyłanie ekspedycji metodą RMP ale na farming to już trzeba coś zupełnie innego chyba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Neriel mi też działa jak kliknę w ponowne przesłanie danych. Ale cały myk polega na tym, że trzeba dodatkowo kliknąć.Jak na razie Opera działa tylko z backspace.Notabene teraz na FF mowy nie ma o blokadzie slotów A F5 zawsze wywalał i nadal wywala mnie do strony logowania.Gdyby ktoś z kolei znał sposób, żeby Opera w okienku wyboru ilości statków potrafiła wyświetlić wcześniej wpisane tam wartości, to proszę o poradę. @wysyłanie ekspedycji z backiem, miało taki myk, że jak namierzyli Ci miejsce, to najwyżej mogli wbić się w ostatni slot. Wszystkie leciały w 1s. odstępach. teraz\ wychodzi przynajmniej 5-6s odstępu Edytowane 19 Lutego 2012 przez LEON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No coś Ty.. 5-6s z powodu 1 kliknięcia?U mnie max 2s odstępu.. sprawdziłem właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Ja jestem niezwykle zadowolony z mojej myszki ( kupionej z 8 lat temu), która ma cudowny układ przycisków, a wśród nich jeden działający jako "wstecz". Wysyłanie fal GS, albo UT jest mega szybkie (cofnij, klik, cofnij klik...). Nieraz mi wywala, że robię za szybko Edytowane 19 Lutego 2012 przez zathril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Wysyłanie fal GS, albo UT jest mega szybkie (cofnij, klik, cofnij klik...). Nieraz mi wywala, że robię za szybko i jeszcze powiedz, że robisz to na FF? Wcześniej na FF też se tak klikałem, teraz została jedynie Opera. FF wymaga ponownego przesłania danych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ale to ponowne przesłanie danych to klikanie w 1 miejscu, drugie kliknięcie to cofnięcie do tyłu i potwierdzenie enterem - nawet nie poruszasz myszą. A mi ten guzik się zrypał akurat.. xP Ale nie przeszkadza mi to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 tylko że to ponowne przesłanie danych zabiera tą sekundę czy dwie, czyli zamiast lotów co 1s mamy loty co 4s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 działa wszystko ok, tylko że strona główna mojego profilu zaczęła się mulic dość mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 tylko że to ponowne przesłanie danych zabiera tą sekundę czy dwie, czyli zamiast lotów co 1s mamy loty co 4s.przy odświeżaniu na f5+enter wyskakuje mi nawet blokada że musze odczekać 1s na ponowne wysłanie więc nie wiem czy aż tak źle jest A F5 zawsze wywalał i nadal wywala mnie do strony logowania.a ja jeszcze raz spytam, na nowej karcie to otwierasz przed wysyłaniem ? bo jak sie zalogujesz i z tej samej karty będziesz wysyłał to sie nie dziw że Cie wywala spowrotem na logowanie. co do offtopu, a raczej żeby go nie było Deus już wiesz że u mnie na ff też działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 na FF próbowałem w nowej karcie, w nowym oknie i zawsze F5 wywala mnie do okna logowania.Szukałem na necie jak wyłączyć opcje "postdata" we FF (to jest właśnie powód wołania o ponowne przesłanie danych). Więc da sie to wyłączyć w opcjach about:config - ale później można sobie szkód narobić, chociażby płacąc coś w banku. Przelew wyjdzie dwa razy. Za chiny ludowe więc nie da sie teraz grać w Ogam na FF. Siłą rzeczy musiałem sie przenieść do Opery, która póki co pozwala farmić i atakować z użyciem backspace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 19 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 włącz sobie w operze skróty jednoklawiszowe to może bedzie łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ale później można sobie szkód narobić, chociażby płacąc coś w banku. Przelew wyjdzie dwa razy.Nie przejdzie dwa razy na pewno (bo do przelewu potrzeba identyfikacji, poza tym banki mają wewnętrzne zabezpieczenia na podwójne formularze), ew na allegro coś kupimy dwa razy, jednak jak będziemy kombinować to i z potwierdzeniem kupimy x2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi