Animedium Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam,Wszedłem dzisiaj by sprawdzić czy ktoś mnie zaatakował i ewentualnie odbudować satelity i obronę.Z satelitami nie było problemów i zostały zbudowane. Problem jest z odbudowaniem obrony.Mogę budować obronę ale nie w takich ilościach co kiedyś. Kiedyś mogłem bez problemu postawić 100k i więcej Dział Jonowych za jednym razem, a teraz są jakieś dziwne ograniczenia niczym na moonie.Proszę o sprawdzenie tego i szybką poprawę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam, proszę rozbudować fabrykę nanitów do odpowiedniego poziomu, z każdym poziomem ograniczenie będzie schodzić z coraz większej ilości jednostek obronnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animedium Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Jakie ograniczenie? Kiedy to zostało wprowadzone i gdzie jest do tego temat? Przejrzałem wszystkie tematy od kiedy ostatni raz byłem na forum i nic nie widziałem.A fabrykę nanitów mam na poziomie 20. Edit: Dobra już działa. Nie wiem co się stało ale chodzi. Edytowane 18 Lutego 2012 przez Animedium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi