Wiaterek Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Witam prezentuje tutaj moja twórczość może się komuś spodoba Pozdrawiam Troszke starsze I Nowsze Uter, spieriz i Neriel dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 nieźle jak długo już grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiaterek Napisano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) gram dosyc długo 7 rok mi leci ale zaczynałem od klawiszy . Na perkusji 2 lata Ps. mój nauczyciel pochodzi z Kędzierzyn-Koźle Edytowane 19 Lutego 2012 przez Wiaterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 zarabista sprawa szkoda zes daleko bo by sie moze cos rozkminilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 29 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 no umiejetnosci masz moze jakis zespol ogam.net sie załozy ?? :>deus bedzie na golasa tanczył zeby ludzi przycoagnac !! P.S. ile cie twoje hobby kosztuje ?bo chyba niemało, bo widac ze sprzet to niejest jakas tam perkusja z rynku dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiaterek Napisano 1 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No nie pochodzi z profesjonalnego sklepu muzycznego i wyniosła w całości 4,500zl aczkolwiek juz eksploatacji nie liczę bo 2 lata temu kupowana . I cały czas dążę do tego by hobby już nie było tylko hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiaterek Napisano 18 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Tutaj prezentuje cząstkę Twórczości mojego zespołu . Gitarę słabo słychać bo nagłosnienie było amatorskie i to nie z naszej winy spieriz, Uter, AisheN i 2 innych dodali reakcje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AisheN Napisano 18 Lipca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Fajne, ale to nagłośnienie powoduję, że wokalistkę słychać tak jak słychać a Ty mim na gitarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiaterek Napisano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Dzieki No gitara wogole nie byla naglosniona wiec slychac jak slychac ;/ i za to przepraszam ale to nie nasza wina, ze naglosnieniowiec sp***dolił zresztą on amator to co sie dziwic . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi