Wiaterek Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Witam prezentuje tutaj moja twórczość może się komuś spodoba Pozdrawiam Troszke starsze I Nowsze spieriz, Uter and Neriel 3 Quote
Wiaterek Posted February 19, 2012 Author Report Posted February 19, 2012 (edited) gram dosyc długo 7 rok mi leci ale zaczynałem od klawiszy . Na perkusji 2 lata Ps. mój nauczyciel pochodzi z Kędzierzyn-Koźle Edited February 19, 2012 by Wiaterek Quote
Neverr Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 zarabista sprawa szkoda zes daleko bo by sie moze cos rozkminilo Quote
marshall Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 no umiejetnosci masz moze jakis zespol ogam.net sie załozy ?? :>deus bedzie na golasa tanczył zeby ludzi przycoagnac !! P.S. ile cie twoje hobby kosztuje ?bo chyba niemało, bo widac ze sprzet to niejest jakas tam perkusja z rynku dla dzieci Quote
Wiaterek Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 No nie pochodzi z profesjonalnego sklepu muzycznego i wyniosła w całości 4,500zl aczkolwiek juz eksploatacji nie liczę bo 2 lata temu kupowana . I cały czas dążę do tego by hobby już nie było tylko hobby Quote
Wiaterek Posted July 18, 2012 Author Report Posted July 18, 2012 Tutaj prezentuje cząstkę Twórczości mojego zespołu . Gitarę słabo słychać bo nagłosnienie było amatorskie i to nie z naszej winy AisheN, Dagger157, kamillu12 and 2 others 5 Quote
AisheN Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Fajne, ale to nagłośnienie powoduję, że wokalistkę słychać tak jak słychać a Ty mim na gitarze Quote
Wiaterek Posted July 28, 2012 Author Report Posted July 28, 2012 Dzieki No gitara wogole nie byla naglosniona wiec slychac jak slychac ;/ i za to przepraszam ale to nie nasza wina, ze naglosnieniowiec sp***dolił zresztą on amator to co sie dziwic . Pozdrawiam Quote
Recommended Posts