DiiL Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 co się znowu stało z expami wysyłam 6ekspedycji co godzinę. I tak naprzykład o 10 dostałem 2dziury na 6wysłanych flot o 11była kometa no to szczegół a o 12znowu dziura 3godziny i 3dziury? Mam 25lv ekspedycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Poprostu pech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 To jest pech. Zbadaj na 26lvl. Na 120 ekspedycji miałem "tylko" 1 dziurę i 7 komet, ale za to 10 klonów. I nie zakładaj znowu kolejnych tematów, wiele już takich było, a skrypt nie jest robiony pod graczy, a pod całe uni/serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 wsio jest w miare ok, po prostu masz pecha. ja w dzień ostatnio 5 czarnych złapałem na 26 PTE ale następne pare dni nie wpadało nic a wczoraj nawet 7 klonów miałem i 2 komety tylko, także od farta zależy.podsumuj sobie na pareset lotów to jakoś sie wyrównai zapisuj sobie co jakiś czas (dajmy po całym dniu) to potem możesz sobie statystyki sam zrobić apropos statystyk, Deus coś będzie z tym robione ?bo miało być coś ala licznik/ogranicznik czarnych przynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zathril Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Gdybym w przypadku każdego przypadku połączonej straty miał się żalić na forum, to by niezły spam się zrobił. Nieraz zdarzało się już, że (za czasów PTE 24) w 2 seriach po 4 loty wypadały 3 dziury i jeszcze komety na dokładkę. Ale też zdarzało się, że w 2 takich samych seriach wypadał 3x tryt i parę klonów.W ogólnym podsumowaniu (z przynajmniej paruset lotów) się już to jakoś zbliża do przewidywanych wartości ( jednak nie zawsze, najczęściej jest zbyt duża ilość komet w stosunku do klonów, np 7:3 bądź 6:4). Dziwi mnie jednak to, że jak komuś zdarzy się ten drugi przypadek wymieniony przeze mnie, to nikt nie zakłada wątku na forum i poddaję w wątpliwość działanie skryptu na ekspy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja kiedyś na 60 ekspedycji miałem chyba 8 dziur a nie płacze na forum jak niektórzy to już jest nudne, za takie tematy powinny być warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja powiem tak zazwyczaj miałem dużo komet i trochę dziur a teraz komet mam jak na lekarstwo klonów też a za to dziury. Teraz u mnie zamiast komet są dziury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja mam ekspedycje na 27 lvl i w jedym slocie 6 eksp mialem 2 dzióry i minus 30 % i to dosc czesto się zdarza badam miesiacami a nie przynosi to duzego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ja mam 23 lvl i wysłałem 3 x po 5 slotów i miałem 9 razy informację, że nic nie znalazłem to loteria mialem 2 dzióry i chyba przespałeś lekcję języka Polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 zobaczymy jak zrobię zestawienie z dwóch tygodni co mi z tego wyjdzie jak narazię jeszcze jestem na plusie ale jak tak dalej będę musiał dostawiać szpery to będzie gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 apropos statystyk, Deus coś będzie z tym robione ?bo miało być coś ala licznik/ogranicznik czarnych przynajmniej Miało, ale w końcu nie będzie. Bo ekspedycja raz przeniesie zysk a raz straty - taki miał być (i taki jest) urok tej misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 tylko szkoda że to się ciągle zmienia i zamiast komet są same dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Nic się nie zmienia, skrypt jest ciągle taki sam. Mimo, że teraz masz niepowodzenia, na pewno przy dłuższym okresie korzystania z ekspedycji wyjdziesz wzorcowo na plus, jak inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 wszystko się okaże za tydzień jak policze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi