Goldi Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 wieje nudą, nie ma co robić na kogo polować... takie opinie są coraz częściej słyszane. ale to nie przeszkadza graczom w tym żeby na u4 w top 20 graczy pod względem flot było 15 osób na urlopach, 4 (z czego 1 to soprano z dosłownie kosmiczną flotą którego nie da sie narazie rozjechać, zapewne nawet w pare osób, bez zakupu dodatków) są z jednego sojuszu i tylko ostatnia osoba to inny sojusz....do top 50 dochodzimy z 26 urlopowiczami, także tu już troche lepiej, no ale cóż... i stąd wynika małe pytanie czy nie można coś z tym zrobić ? oczywiście nie zmuszając nikogo do gry flotą ani do jej demontażu wiem że pewnie zaraz mnie pojedzie pare osób ale i tak sie chciałem z Wami podzielić moją "dogłębną analizą" statystyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Będą nowe wzory do moonów, co moim zdaniem znacznie ułatwi utrzymanie floty. Jeśli jednak ktoś nie jest w stanie odebrać FSa to długo nie pożyje Póki co tylko tyle mamy w planach w tym temacie i chyba żadne nowości i pomysły nie sprawią, że ludzie będą budować flotę, bo z naszym speedem trzeba cały czas mieć dostęp do internetu i pilnować, bo 5 min i floty nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wg. mnie j/w neriel napisał nowy wzór tworzenia i niszczenia księżyców sporo przyczyni się do większej ilości flot, choćby z tego względu, że dziennie złapiemy np. jedną zamiast dwóch flot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 no mniej więcej o to mi chodziło co do polowań to mi nie zależy szczególnie na tym bo nie gram flotąale skoro topka chce sie klepać to niech sie klepią między sobą a nie top 100-200 złomują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wg. mnie j/w neriel napisał nowy wzór tworzenia i niszczenia księżyców sporo przyczyni się do większej ilości flot, choćby z tego względu, że dziennie złapiemy np. jedną zamiast dwóch flot wiem ze nie jest to temat do dyskusji ale nic to niezmieni...szczegolnie tworzenie moonow, bo niebedzie wtedy nikogo na moony stac :/szczegolnie tych co zacznał, bedzie to odrazu dla nich wielki minus na starcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak chcesz moona to prosisz kogoś to wtedy ty sie martw żeby cie było stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak nie będzie stać.. kto nie uzbiera z 300 mld metki?Moona można też uzyskać tracąc flotę, wystarczy 10 bln paliwa i już masz szanse na 8.500 moona. Gorzej z takim Tarn'em co jemu wisi czy wyśle 1kk czy 50kk GŚ.. ma w zapasie 2 mld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 10 bln to mało ?chyba ze sie myleto 10 kkkk deu tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Będziesz sobie mógł moona zrobić nawet za przysłowiowy grosz (20%), tylko wtedy jego trwałość będzie podobna do obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ten wzór to już jest chyba od 3 miesięcy robiony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ja bym tylko utrudnił niszczenie moonowa na powstawanie ich wzor bym zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 to by było za łatwe i niesprawiedliwe. Losowy gracz z top500 nie może mieć moona prawie nie do zniszczenia którego zyska z 1k lm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 192 000 000 % marshall - taki % maksymalnie uzyskasz z 10 bln paliwa. Byłbyś dumny z takiego ST/SJ? Bo ja nie.. Dla nowicjusza 10 bln paliwa to na pewno sporo, jednak jak już sobie eko porobisz.. to w 2-3 dni stawiasz szperki, jeden dzień wydobycia+codzienny zysk z ekspedycji i masz (ja miałem ) co najmniej 10 bln deu dziennie. Spieriz, wzór nie jest robiony 3 miesiące - robione było coś tam z flotą, a wzór czekał sobie nietknięty Teraz deus chyba skończył i możemy do tego wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jutro powstanie odświeżony temat ze wzorami i symulatorami, omówimy to ostatni raz i... po prostu aktualizujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi