rrobiin86 Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam, chcialem zapytac w jaki sposob jest mozliwe przeskanowanie20 planet i 20 moonow rozrzuconych po 11 galach i kazdy skan w odstepach cos 1s ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Może bot.. czego ludzie nie wymyślą.. Gdyby to było chociaż 10s na przepisanie z notatek koordów to by było realne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Może bot.. czego ludzie nie wymyślą.. Gdyby to było chociaż 10s na przepisanie z notatek koordów to by było realne. widac jestes mega znawca niejedna osoba tak potrafi, i to bez zadnego bota wiec prosze mnie nieobrazac o uzywanie takich rzeczy bo ten temat sie mnie dotyczy zapewne Edytowane 12 Lutego 2012 przez marshall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 "To marshall ! Robi to botem na 100%!"Tak napisałem? Chyba nie.. Wpisać 2 liczby, zlokalizować planetę o danym numerze, kliknąć i popatrzeć na kolejne kordy w notatniku/kartce czy gdziekolwiek.. w 1 sekundę. W 3-5 sekund jeszcze bym uwierzył.. Może jesteś robotem? Sprawdzałeś kiedyś? Ewentualnie moja sekunda różni się od twojej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 sa inne sposoby, jak ladnie poprosisz to ci wysle na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Wpisać 2 liczby, zlokalizować planetę o danym numerze, kliknąć i popatrzeć na kolejne kordy w notatniku/kartce czy gdziekolwiek.. w 1 sekundę. W 3-5 sekund jeszcze bym uwierzył.. za mało te 5s. Ja potrzebuje przynajmniej 10s na 1 planetę.Ale...Jak sobie otworzę 21 zakładek w czasie 210s. to samo przeskanowanie zajmie nie więcej jak 12-15s na wszystkie planety.Sposób stary i dobry, żeby "ofiara" nie zdążyła zwiać z flotą, jeśli jakimś cudem zauważy moment rozpoczęcia skanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 I co powiesz marshall.. Leon się wygadał i nie muszę się dopraszać czy nie o to Ci chodziło? Faktycznie sposób jest.. można pilnować czy ktoś nie skanuje. Eh ta gra na zakładkach xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 a ja znam trzeci sposób którym można jeszcze szybciej. ani bot ani zakładki. 21 planet nawet w 10 sekund bym wyrobił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Można poprzez zakładki pozaznaczać obrazek szpiega i lecąc zakładkami naciskać enter, to się miesi w odstępach nawet mniejszych niż 1 sek.Można wysłać gotowe formularze post, to zajmuje jeszcze mniej, jednak wymaga jakieś tam już wiedzy. Drugi sposób jest legalny, choć na granicy regulaminu o używaniu oprogramowania do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 mi chodziło właśnie o ten drugi sposób z gotowymi formularzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi