SKY FIGHTER Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Witam tak sobie siedze pykam sobie na ogam i wpadłem na pewien pomysł odnośnie farmienia i nieaktywnych graczy mianowicie mój pomysł jest taki aby gracz który jest nie aktywny powyżej 20dni czyli przysłowiowa farma miał wypłacane surowce z banku automatycznie jak tylko przekroczy granice nie aktywności powyżej 20 dni była by to dobra sprawa bo po pierwsze po co nieaktywnemu graczowi surowce w banku a po drugie ktoś inny mógł by się rozwijać gdy by znalazł takiego gracza i go sobie sfarmił.. Oczywiście surowce owego gracza były by w całości wypłacane na planecie matce lub jego moonie gdy natomiast go nie posiada wtedy planeta matka. Zresztą z wypłatą surowców takiego gracza na jaką planetę można by jeszcze podyskutować.. Proszę administracje oraz graczy o przedyskutowanie tego tematu bo według mnie jest on naprawde fajny i opłacalny
hhsnake0 Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Myślę, że to dużo roboty dla deusx a tylko 1 osoba zyska jak utrafi kogoś kto bedzie offline 20 dni.Jak dla mnie, to nadal lepiej latać na farny niż czekać na wypłatę z banku. A bank jak sama nazwa mówi nie wypłaca sam surowców. A niech zdarzy się, że ktoś wróci do gry ?I co będzie "ograbiony" z niby bezpiecznego sposobu trzymania surowców.... Dla mnie odpada.
SKY FIGHTER Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Jeżeli ktoś by chciał wrócić do gry lub miał by jakiś dłuższy wyjazd i nie było by go te 20dni off lub miał by stracić neta lub jakiś inny pomysł to by napisał do deusa że wróci itp żeby takiej sytuacji nie było i nikt nikomu nie każe czekać na surke aż deusx ją komuś wypłaci... może gościa farmić przed jak i po wypłacie dalej
HaiHaO Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Jestem na nie. Chociazby kupuje konto za 10zl z przejmowania kont z nadzieja ze idlerek mial cos w banku bym mial na początek dla podstawowego rozwoju a tutaj sie okazuje ze nic nie ma i pucha. Poza tym z tego co piszesz to wyglada na to ze to Deusx mial by recznie wyplacac te surowce ? żenua ... Jestem na nie.
SKY FIGHTER Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Myślę, że to dużo roboty dla deusx a tylko 1 osoba zyska jak utrafi kogoś kto bedzie offline 20 dni.Jak dla mnie, to nadal lepiej latać na farny niż czekać na wypłatę z banku. A bank jak sama nazwa mówi nie wypłaca sam surowców. A niech zdarzy się, że ktoś wróci do gry ?I co będzie "ograbiony" z niby bezpiecznego sposobu trzymania surowców.... Dla mnie odpada. A zreszta apropo wracania graczy ponownie to deusx i tak konta nieaktywne daje do przejęcia i co to za róznica czy ktos je przejmie czy ten ktos straci surke..
SKY FIGHTER Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Jestem na nie. Chociazby kupuje konto za 10zl z przejmowania kont z nadzieja ze idlerek mial cos w banku bym mial na początek dla podstawowego rozwoju a tutaj sie okazuje ze nic nie ma i pucha. Poza tym z tego co piszesz to wyglada na to ze to Deusx mial by recznie wyplacac te surowce ? żenua ... Jestem na nie. Mże ustawić automat który po 20dniach off sam wypłaci.. a co do graczy którzy mieli by przejąć nieaktywne konto to jest żenada bo dlaczego taki gracz ma przejmować konto po nieaktywnym graczem ze sporą ilością surki w banku a my jak zaczynamy grę to zaczynamy ją od zera i nikt nam na start nie da surowców......
deusx Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Warn za dublowanie postów. Surowce z banku nie będą wypłacane, gracze nieaktywni i tak posiadają ich ilość znikomą poza tym, ich wydobycie jest 50'cio procentowe nawet bez energii.
Recommended Posts