SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Witam tak sobie siedze pykam sobie na ogam i wpadłem na pewien pomysł odnośnie farmienia i nieaktywnych graczy mianowicie mój pomysł jest taki aby gracz który jest nie aktywny powyżej 20dni czyli przysłowiowa farma miał wypłacane surowce z banku automatycznie jak tylko przekroczy granice nie aktywności powyżej 20 dni była by to dobra sprawa bo po pierwsze po co nieaktywnemu graczowi surowce w banku a po drugie ktoś inny mógł by się rozwijać gdy by znalazł takiego gracza i go sobie sfarmił.. Oczywiście surowce owego gracza były by w całości wypłacane na planecie matce lub jego moonie gdy natomiast go nie posiada wtedy planeta matka. Zresztą z wypłatą surowców takiego gracza na jaką planetę można by jeszcze podyskutować.. Proszę administracje oraz graczy o przedyskutowanie tego tematu bo według mnie jest on naprawde fajny i opłacalny
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Myślę, że to dużo roboty dla deusx a tylko 1 osoba zyska jak utrafi kogoś kto bedzie offline 20 dni.Jak dla mnie, to nadal lepiej latać na farny niż czekać na wypłatę z banku. A bank jak sama nazwa mówi nie wypłaca sam surowców. A niech zdarzy się, że ktoś wróci do gry ?I co będzie "ograbiony" z niby bezpiecznego sposobu trzymania surowców.... Dla mnie odpada.
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Jeżeli ktoś by chciał wrócić do gry lub miał by jakiś dłuższy wyjazd i nie było by go te 20dni off lub miał by stracić neta lub jakiś inny pomysł to by napisał do deusa że wróci itp żeby takiej sytuacji nie było i nikt nikomu nie każe czekać na surke aż deusx ją komuś wypłaci... może gościa farmić przed jak i po wypłacie dalej
HaiHaO Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Jestem na nie. Chociazby kupuje konto za 10zl z przejmowania kont z nadzieja ze idlerek mial cos w banku bym mial na początek dla podstawowego rozwoju a tutaj sie okazuje ze nic nie ma i pucha. Poza tym z tego co piszesz to wyglada na to ze to Deusx mial by recznie wyplacac te surowce ? żenua ... Jestem na nie.
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Myślę, że to dużo roboty dla deusx a tylko 1 osoba zyska jak utrafi kogoś kto bedzie offline 20 dni.Jak dla mnie, to nadal lepiej latać na farny niż czekać na wypłatę z banku. A bank jak sama nazwa mówi nie wypłaca sam surowców. A niech zdarzy się, że ktoś wróci do gry ?I co będzie "ograbiony" z niby bezpiecznego sposobu trzymania surowców.... Dla mnie odpada. A zreszta apropo wracania graczy ponownie to deusx i tak konta nieaktywne daje do przejęcia i co to za róznica czy ktos je przejmie czy ten ktos straci surke..
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Jestem na nie. Chociazby kupuje konto za 10zl z przejmowania kont z nadzieja ze idlerek mial cos w banku bym mial na początek dla podstawowego rozwoju a tutaj sie okazuje ze nic nie ma i pucha. Poza tym z tego co piszesz to wyglada na to ze to Deusx mial by recznie wyplacac te surowce ? żenua ... Jestem na nie. Mże ustawić automat który po 20dniach off sam wypłaci.. a co do graczy którzy mieli by przejąć nieaktywne konto to jest żenada bo dlaczego taki gracz ma przejmować konto po nieaktywnym graczem ze sporą ilością surki w banku a my jak zaczynamy grę to zaczynamy ją od zera i nikt nam na start nie da surowców......
deusx Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Warn za dublowanie postów. Surowce z banku nie będą wypłacane, gracze nieaktywni i tak posiadają ich ilość znikomą poza tym, ich wydobycie jest 50'cio procentowe nawet bez energii.
Rekomendowane odpowiedzi