Szefuńcio Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, mam pomysł odnośnie przenoszenia planet.Można by było dodać opcje przenoszenia planet ( łacznie z moonem o ile orbituje ) za tryt np 5k Uważam, że nie jednej osobie taka opcja była by pomocna. Co o tym myślicie? //temat szukałem na forum i nie znalazłem...
marshall Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Stycznia 2012 Walkowane nieraz , jak ma byc wprowadzone to cena musi byc nardzo wysoka, np 65-75% wartosci planety....
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 O to fajny był by pomysł z tym przenoszeniem planet
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Walkowane nieraz , jak ma byc wprowadzone to cena musi byc nardzo wysoka, np 65-75% wartosci planety....Zgadzam się z kolegą.... bo jak by to było tanie to: planeta robiłaby za moona i zaraz po ataku by znikała...No i szukanie gracza byłoby niemożliwe... codziennie mógłby sie przenosić...
spieriz Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Bez obrazy, ale idiotyczny pomysł. Pomyśl sobie, męczysz się 3 godziny, żeby spisać wszystkie planety jednego gracza, a następnego dnia już nic nie ma. Bez sensu. Uniemożliwiłoby to schwytanie jakiejkolwiek floty. Dodatkowo trochę realistyczności Jak to zrobisz? domontujesz ogromne silniki do planety?
Szefuńcio Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 na kilku klonów ogame jest taka mozliwość, sam na takim jednym grałem i nikt sie nie skarży, tu nie o to jak to zrobic "silniki????"zadko sie zdarzało by ktoś wykorzystywał planety jako "lotne" moony,jak ktoś gral eko i nagle stwierdził ze zmieni taktyke to planety sobie przenosił za odpowiednia ilość $. Uniemożliwiłoby to schwytanie jakiejkolwiek floty ja nigdy nie miałem problemu, owszem zdarzało się ze ktoś zmienił planete max 2 ale to był jednorazowy przypadek zmiany położenia. i nie zgodzę się z tym, że to idiotyczny pomysł ale rozumiem, większości sie to nie podoba wiec temat można zamknąć.
Dagger157 Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Lutego 2012 Hmm. Według mnie ten pomysł jest słaby. Ale jak już ktoś się uprze to można dać max. 3 przenosiny planet, a przeniesioną planetę już nie można przenieść. Koszt 150.000, 200.000, 250.000 lub 300.000 trytu. Ale to nie jest potrzebne. Skoro gracz widzi, że jest mało pól to robi następną, a tak do chowania floty to jest to niepotrzebne. A ogam ma właśnie się czymś wyróżniać od innych "klonów". Ogam jest niepowtarzalny. 4/10
Rekomendowane odpowiedzi