Szefuńcio Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, mam pomysł odnośnie przenoszenia planet.Można by było dodać opcje przenoszenia planet ( łacznie z moonem o ile orbituje ) za tryt np 5k Uważam, że nie jednej osobie taka opcja była by pomocna. Co o tym myślicie? //temat szukałem na forum i nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 31 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Walkowane nieraz , jak ma byc wprowadzone to cena musi byc nardzo wysoka, np 65-75% wartosci planety.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 O to fajny był by pomysł z tym przenoszeniem planet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Walkowane nieraz , jak ma byc wprowadzone to cena musi byc nardzo wysoka, np 65-75% wartosci planety....Zgadzam się z kolegą.... bo jak by to było tanie to: planeta robiłaby za moona i zaraz po ataku by znikała...No i szukanie gracza byłoby niemożliwe... codziennie mógłby sie przenosić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Bez obrazy, ale idiotyczny pomysł. Pomyśl sobie, męczysz się 3 godziny, żeby spisać wszystkie planety jednego gracza, a następnego dnia już nic nie ma. Bez sensu. Uniemożliwiłoby to schwytanie jakiejkolwiek floty. Dodatkowo trochę realistyczności Jak to zrobisz? domontujesz ogromne silniki do planety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefuńcio Napisano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 na kilku klonów ogame jest taka mozliwość, sam na takim jednym grałem i nikt sie nie skarży, tu nie o to jak to zrobic "silniki????"zadko sie zdarzało by ktoś wykorzystywał planety jako "lotne" moony,jak ktoś gral eko i nagle stwierdził ze zmieni taktyke to planety sobie przenosił za odpowiednia ilość $. Uniemożliwiłoby to schwytanie jakiejkolwiek floty ja nigdy nie miałem problemu, owszem zdarzało się ze ktoś zmienił planete max 2 ale to był jednorazowy przypadek zmiany położenia. i nie zgodzę się z tym, że to idiotyczny pomysł ale rozumiem, większości sie to nie podoba wiec temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 1 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Hmm. Według mnie ten pomysł jest słaby. Ale jak już ktoś się uprze to można dać max. 3 przenosiny planet, a przeniesioną planetę już nie można przenieść. Koszt 150.000, 200.000, 250.000 lub 300.000 trytu. Ale to nie jest potrzebne. Skoro gracz widzi, że jest mało pól to robi następną, a tak do chowania floty to jest to niepotrzebne. A ogam ma właśnie się czymś wyróżniać od innych "klonów". Ogam jest niepowtarzalny. 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi