deusx Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam ! Dzisiaj został wgrany nowy system flot. Niektóre kolory misji mogą się różnić od wcześniej przez was stosowanych i nakładanych przez skin. Własne kolory będzie może jeszcze dzisiaj ustawić, po testach sprawności uni po łatce 47 plików Ogólnie zewnętrznie dużo się nie zmieni, jednak wewnętrznie system jest optymalny, bezbłędny, wszelkie ataki będą odbywać się prawidłowo, bez haczyków czy sztuczek stosowanych obecnie. Jeżeli zauważyliście jakieś błędy, prosimy je zgłaszać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 a co dokladnie sie zmieniło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ogólnie zewnętrznie dużo się nie zmieni, jednak wewnętrznie system jest optymalny, bezbłędny, wszelkie ataki będą odbywać się prawidłowo, bez haczyków czy sztuczek stosowanych obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Coś nie tak jest z systemem bo przed zmianami aby wysłać szybko kilka fal na tego samego gracza wystarczyło nadusić wstecz, a teraz tak nie mogę zrobić, muszę każdą falę osobno wybierać to jest męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinrad Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Proszę o podanie więcej szczegółów bo to co napisałeśOgólnie zewnętrznie dużo się nie zmieni, jednak wewnętrznie system jest optymalny, bezbłędny, wszelkie ataki będą odbywać się prawidłowo, bez haczyków czy sztuczek stosowanych obecnie.niewiele wyjaśnia. Ogólnie to chyba szczególne "ułatwienie" dla farmerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Najważniejsze zmiany:*RW jest przeliczane dokładnie w tym momencie, w którym flota dolatuje*ACS działa w 90% prawidłowo*PZ pojawia się od razu po RW*Poprawki flot w poglądzie Negatywne skutki uboczne:*Uniemożliwienie szybkich prób moonowych (wstecz+atakuj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zygmunt Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hmmm obawiam się iż co do tych negatywnych rzeczy to mój przedmówca jest w głębokim błędzie ponieważ da się robić szybkie próby moonowe za pomocą (wstecz+Atakuj) wystarczy panowie i panie tylko sobie sciągnąć coś takiego jak ''OPERA'' taka przeglądarka internetowa i myślę że wasz problem zostanie rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 A gdzie tam.. Ja klikam "wstecz" i tylko jedno kliknięcie więcej "prześlij ponownie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Zygmunt, a sprawdzałeś to w operze po tych zmianach czy przed?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mi na operze działa wstecz, na firefoxie natomiast nie. Nie wiem czym to dokładnie jest spowodowane, może to zależeć również od samej przeglądarki. Bo np. w FF jak ręcznie ustawie zakładkę do cofnięcia to nie pyta ponownie o formularz.Popatrzę dokładniej jutro na pliki i spróbuję doszukać się problemu choć podejrzewam, że nie znajdę bo:Na teście (test serwerze) zawsze pyta o potwierdzenie, czasami przenosiłem poprawione pliki na uniweresa i tam nie pytało - choć to te same pliki. Więc podejrzewam, że to zależy od przeglądarki, może ta pamięta nasze potwierdzenia i za którymś razem po prostu przestanie nas pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillu12 Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja mam błąd jeśli korzystam z opery. Czarne tło u góry jest tylko pasek narzędzi. Nic nie mogę zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zygmunt Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No sprawdzałem już po zmianie flot... zresztą jak widać nawet deusx potwierdza moją tezę że na operze BACKSPACE śmiga normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfa Napisano 27 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Sprawdziłem i działa w operze tak jak pisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Zauważyłem, że flota wysłana wcześniej znajduje się wyżej w podglądzie niż ta wysłana później mimo, że wraca wcześniej.Np.1 flota - wysłana 3h temu wraca za 6 godzin2 flota - dopiero wysłana wraca za godzinę i jest nizej Tak miało być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Na falandze też jakiś burdel, nie układa sie to według godz. dolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zygmunt Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 no bo przecież macie podzielone floty na te które lecą dopiero do celu i na te co wracają już z celu moim zdaniem to jest super rozwiązanie bo wczesniej nie wiedziałem nawet przy niszczeniu moona np które gsy na kogo lecą i między które mam się flotą wpasować... a teraz mam idealnie pokazane która wraca a która dopiero leci do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ten błąd, a raczej nie dopatrzenie z wyświetleniem lecących flot dotyczy tylko misji ekspedycja i zatrzymaj, one zawsze ustawiają się na górze, dlatego będzie osobna belka na nie po środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 28 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No i kolejny błąd tym razem stary niepoprawiony. Szperacze zawrócone po 5s od wysłania wracają 20s - czas całego lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Maly trik: na innych przegladarkach niz opera odpalajcie atak na odzielnej karcie - niee bedzie pytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Maly trik: na innych przegladarkach niz opera odpalajcie atak na odzielnej karcie - niee bedzie pytac. A mnie dalej pyta na oddzielnej karcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neverr Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mnie to dziala na safari i jakiejs starej wersji firefoxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nie wiem czy to jest wynikiem wprowadzenia nowego systemu flot czy nie, ale podczas atakowania nieaktywnych graczy rozmnaża mi się flota, a konkretnie Ultra transportery. Od wczoraj zdarzyło się to już 4 razy i ogólnie przybyło mi 1.400.000 UT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Nie wiem czy to jest wynikiem wprowadzenia nowego systemu flot czy nie, ale podczas atakowania nieaktywnych graczy rozmnaża mi się flota, a konkretnie Ultra transportery. Od wczoraj zdarzyło się to już 4 razy i ogólnie przybyło mi 1.400.000 UT.Można coś dokładniej w tym temacie ? Belka rozdzielające ekspedycję i misję zatrzymaj dodana. Można ją przesunąć na sam dół jak będziecie chcieli, obecnie jest na środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko Napisano 29 Stycznia 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Jak codziennie szpieguję sobie po kolei układy i wysyłam transportery na nieaktywnych. Do tej pory nie było żadnych "anomalii", a wczoraj w pewnym momencie zauważyłem że przybyło mi około 700.000 UT. Dzisiaj sytuacja się powtórzyła, również podczas ataków w pewnym momencie, jak powracały mi statki, zauważyłem, że przybyło mi kolejne niecałe 700.000 UT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Jesteś w 100% pewny, że statków przybyło a nie np. dołączyły one do innych na innej planecie ? Czyli liczba statków się podwoiła czy po prostu dodała się "nieokreślona" liczba UT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi