Goldi Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 siemka. proponuje wprowadzić dodatkowe limity skracania czasu badań za pomocą trytu.obecnie można na dany level danego badania wykorzystać jednorazowo jego skrócenie o np. 10 dni.co powiecie na to żeby zrobić DODATKOWO coś takiego.jeśli badanie trwa 50dni+ to skrócić o te 10 dni można 2x.jeśli badanie trwa 100dni+ to skrócić o te 10 dni można 3xjeśli badanie trwa 150dni+ to skrócić o te 10 dni można 4x i wiem, mamy teraz możliwości skracania o 30% przez naukowca, o 20% za pomocą trytu i jeszcze o kolejne 10 dni za tryt ale to też jest jednorazowe.a przy wyższych poziomach to naprawde utrudnia badania...dajmy na to że wejdą nowe zadania (a tak przy okazji co z nimi deus ?) w których będzie trzeba coś jeszcze dobadać (dajmy na to energetyczną na 25) co potrwa pewnie 2-3 dni a ja będę w połowie badania trwającego dajmy 5-6 miesięcy. i ani teraz przerwać, a być znowu zblokowanym przez jedno zadanie na 3 miesiące to nie uśmiecha się z drugiej strony
Neriel Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Moim zdaniem całkowicie wystarczy tyle ułatwień ile mamy.Naukowiec + pakiet + 10 dni.. jak dla mnie styknie.W końcu każde badanie będzie trwać za długo - jak nie te to następne.
deusx Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Popieram w 100% wypowiedź neriela, nie ma co dalej zmniejszać i ułatwiać. I tak nie jest źle, mamy sporo tych ułatwień.
Recommended Posts