deusx Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Witam ! Jak zauważyliście zmienił się nieco wygląd forum. Jest to spowodowane aktualizacją do najnowszej wersji.Wszystko udało się bez problemowo, skiny siłą rzeczy muszą być na nowo wgrane, zostaną dodane w godzinach wieczornych. Jeżeli zauważyliście jakieś błędy, braki proszę dać znać w temacie. Dagger157 i Raidy dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Skiny zostały dodane.Standardowy IP.BoardDomyślny ogam.online (ten sam, lekko przerobiony, inne tło ).Nowy Dark-greenNowy Graphite - coś dla fanów starszych wersji forów, styl ten można modyfikować w ustawieniach.Oczywiście jest też IP.Board Mobile dla urządzeń przenośnych. Raidy dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 bajeranckie te nowe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Został dodany nowy, profesjonalny skin, OGam v2. Mam nadzieję, że się podoba Edytowane 28 Października 2014 przez I_Will_Never_Forget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja tam wolę ciemniejszy starszy ale ten też ładny.Nieciekawie jednak wygląda stare szare podświetlenie w menu profilu (na górze jak najedziemy na np. ikonę wiadomości) na tym nowym przezroczysto niebieskim tle. Powinno być takie jak te podświetlenie od nowej zawartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 styl jest bardzo ładny jedyne co mi się nie podoba to to, że nie widać dokładnie kiedy w danym dziale jest nowa wiadomość Jedynie nieczytelny napis NEW jak by był podświetlony to wtedy miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKY FIGHTER Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 eeee mi tam się nie podoba tamten był lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 10 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja mam mały problem, kiedy z komórki wchodzę to włącza mi się wersja mobilna forum dla telefonu. Czasami żeby edytować posty załączam pełną wersję, lecz później nie mogę już załączyć wersji na komórkę. Przed zmianami jesze mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnlyHeadShot Napisano 11 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 te linie trzeba z shoutboxa usunąć bo są szpetne ps kiedy aktualizujecie forum do 3.3.3 wersji ipb board bo moje już jest zaktualizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 te linie trzeba z shoutboxa usunąć bo są szpetne ps kiedy aktualizujecie forum do 3.3.3 wersji ipb board bo moje już jest zaktualizowane Najnowszą wersję to ja widzę 3.3.0 alpha, której miesza tylko w seo, więc po co ją wgrywać, skoro nie jest jeszcze wersją skończoną ? Co do zmiany na wersję mobilną: "Czasami żeby edytować posty załączam pełną wersję, lecz później nie mogę już załączyć wersji na komórkę. Przed zmianami jesze mogłem."Został dodany tylko nowy skin, a niemożliwość przełączenia na wersję mobilną ze zwykłej jest już od jakiś 3 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Zostały dodane aktualizacje kolorystyczne. Jeżeli jeszcze jakaś części jest mało czytelna proszę o info, dobierzemy odpowiedni kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiiL Napisano 13 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 jest ładniej i wg, ale nie wiem czemu bardziej mi muli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi