lordlake Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich.Chciałbym poprosić doświadczonych graczy, którzy potrafią operowac flotą o pomoc.Chciałbym powoli zacząć budować jakieś większe ilości statków ale nie mam zupełnie pojęcia na jakich jednostkach się skupić. Chciałbym żeby ktoś napisałby mi jakie jednostki są najbardziej ekonomiczne tzn wydając jak najmniej surowców osiągnać jak najlepsze efekty podczas bitw. Liczę na pomoc z gór dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noone Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Nie ma czegoś takiego Okręty wojenne/aureory jeżeli chcesz szybko latać i sporo palić...Gwiazdy śmierci/pancerniki wolniej ale sporo bardziej ekonomicznie Niszczyciel ? wg. mnie anie ekonomiczne to to nie jest ani silne lordlake dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dzięki wielkie zdecyduje się w takim razie na budowę pancerników, mam jeszcze jedno pytanie widzę, że znasz się na rzeczy z jakich dział powinien składać się dobry bunkier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 LM + WR są najsilniejsze.. Jony są niezłe ale bombowce je miażdżą. Najlepiej sam sobie wybierz - bierzesz symulator i jazda xP A NC nie są słabe - taki Lordlake ładnie by od nich wygarnął jak same pancerki postawi LMy lub NC muszą być przeciw pancernikom, OW to najsilniejszy statek ale za dużo też go nie można, bo czyjeś pancerniki je skoszą zbyt łatwo. Nie zaszkodzi też dodać odrobiny krążowników na LMy. lordlake dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ok rozumiem czyli powinienem posiadać zróżnicowaną flote tak ? A co jest dobre na aurerory ? Bo ich obawiam się najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Neriel, może od razu podaj skład swojej floty z konkursu? Żeby nie robić OT:Obrony nie stawiaj, trochę wr przeciwfarmingowych i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Na Aurory OW są najlepsze. Może CM jeszcze jakoś sobie radzą ale jak mówiłem lepiej samemu symulować.I bunkra właśnie nie stawiaj chyba że takiego mega wielkiego za 50 mld pkt xPWalnij sobie tam od 20 do 100-200kk na planetę WR+LDL i farming z głowy. lordlake dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Szczerze mówiąc to właśnie takiego bunkra chciałbym stworzyć Dzięki wielkie za rady wiele mi pomogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Jeśli zdecydowałem się na budowę porządnego bunkra to powinien on się składać tylko z WR czy też z innych rodzai dział obronnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 WR + LDLSame WR zostaną łatwo skoszone przez Kręgi, same LDL też za łatwo padną z bombkami. Mi się wydaje, że najlepsza proporcja w ilości to 2 WR : 3 LDL no i oczywiście dość Przeciwrakiet, by koszt RMP był większy niż bombek. lordlake dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordlake Napisano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O kurde to widzę ,że mam sporo do nadrobienia bo mam 3.800.000.000 WR i Jakieś znikome ilości Ldlów Ale dobrze, że spytałem bo przynajmniej wiem nad czym pracować. Dziękuje po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 13 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Odradzam budować powoli - zanim dobudujesz komuś nie spodoba się że rośnie bunkier i go wyzeruje lordlake dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi