Gość karaluch Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kiedy temat, administracja uznaje odkopany ?Wyjaśnię.Znalazłem błąd w grze, jednak,że gdzieś na forum widziałem jego opis. No i tak się złożyło, że temat znalazłem. Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc dodałem tam swój post. Tak szczerze, gdybym napisał o błędzie, to pojawiły by się posty typu: 'poszukaj', było', 'nie pisz 2razy o tym samym'... itp,itd.Więc kiedy temat uznaje się za odkopywany ? I dlaczego takie tematy nie są zamykane, skoro nie można się w nich wypowiedzieć, przypomnieć o problemie twórcy gry, który jak wiadomo ma też dużo innych spraw na głowie.Ostrzeżenie za odkopanie tematu - CatalystTemat 'odkopany':http://forum.ogam.online/index.php?/topic/5662-rozbudowa-moona/page__pid__70157#entry70157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Sprawdzę to, dzięki za zgłoszenie. To chyba wszystko wyjaśnia Ps. Za to nie był warn. Masz dodaną tylko notkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karaluch Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Zapytałem się "kiedy temat jest odkopany?" , a nie jakiej odpowiedzi udzielił deusx.Więc proszę nie nabijać sobie postów pisząc nie na temat.Nawiązując do wypowiedzi - Deusx, napisał to 5 miesięcy temu, więc zapomniał o błędzie. Po za tym, jest w moim poście dotyczącym błędu, mowa o znikających surowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Odpowiedziałeś sam sobie na pytanie Deusx, napisał to 5 miesięcy temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Deusx, nie zapomniał, tylko nie potrafi znaleźć błędu. Jest to pierdoła, na którą szkoda czasu. Gdyby to było coś poważnego dawno byłoby załatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Warn za pisanie nie w tych działach, a z racji 100%, ban na 14 dni. A o błędzie nie zapomniałem, bo cały czas ktoś przypomina a naprawienie go będzie raczej skutokowało przepisaniem większości skryptu budowania, więc jest błąd odłożony na dalszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi