Jump to content

Odkopywanie tamatów forum

Recommended Posts

Guest karaluch
Posted

Kiedy temat, administracja uznaje odkopany ?

Wyjaśnię.

Znalazłem błąd w grze, jednak,że gdzieś na forum widziałem jego opis. No i tak się złożyło, że temat znalazłem. Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc dodałem tam swój post.

Tak szczerze, gdybym napisał o błędzie, to pojawiły by się posty typu: 'poszukaj', było', 'nie pisz 2razy o tym samym'... itp,itd.

Więc kiedy temat uznaje się za odkopywany ? I dlaczego takie tematy nie są zamykane, skoro nie można się w nich wypowiedzieć, przypomnieć o problemie twórcy gry, który jak wiadomo ma też dużo innych spraw na głowie.

Ostrzeżenie za odkopanie tematu - Catalyst

Temat 'odkopany':

http://forum.ogam.online/index.php?/topic/5662-rozbudowa-moona/page__pid__70157#entry70157

Guest karaluch
Posted

Zapytałem się "kiedy temat jest odkopany?" , a nie jakiej odpowiedzi udzielił deusx.

Więc proszę nie nabijać sobie postów pisząc nie na temat.

Nawiązując do wypowiedzi - Deusx, napisał to 5 miesięcy temu, więc zapomniał o błędzie. Po za tym, jest w moim poście dotyczącym błędu, mowa o znikających surowcach

Posted

Warn za pisanie nie w tych działach, a z racji 100%, ban na 14 dni.

A o błędzie nie zapomniałem, bo cały czas ktoś przypomina a naprawienie go będzie raczej skutokowało przepisaniem większości skryptu budowania, więc jest błąd odłożony na dalszy plan.