Gość PolskoPolski Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana. [AZF] Armia Zaufanych Flociarzy vs [sIN] SINSEMILLA 2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste. Brak możliwości dołączenia do wojny przez inne sojusze. 3.System liczenia: - procentowy 4.Warunki zakończenia wojny: 08.12.2011 - 20.12.2011 Lub osiągnięcie 10.000.000.000 % przez jedną ze stron. 5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny. Minimalne RW od 40.000.000 % 6. Powód wypowiedzenia wojny. Nuda na uni. Jeżeli założyciel SIN nie wypowie się do Czwartku do godziny 12:00 wojny nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavior Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja to mam tylko jedno pytanie , panowie to samodzielnie się do świąt nie przygotowują skoro w takim czasie wojnę wypowiadacie , jest problem chcemy tej wojny ale są problemy techniczne z netem u jednego z naszych sojuszników , napisałem właśnie do niego sms ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi , mam nadzieję że dojdzie to do skutku w ostateczności ustalimy inny termin , Wy tak na dobrą sprawę też mogliście się jakoś ustawić i nie było by kwasów .W ramach ścisłości to założyciel nie ma neta , mam nadzieje że nie zostanie to wykorzystane przez jakieś hieny, dodam iż konto jest pod stałym nadzorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 6 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Okres przedświąteczny działa na niekorzyść tak nam jak i Wam, a chciałem wojnę zakończyć przed Świętami, więc dlatego taki termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavior Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Skoro lubicie jak gra wpływa na Was niekorzystnie to droga stoi dla Was otworem , nikt na takie zabawy przed świętami nie wyraża chęci ,więc chyba w tym roku zabawa Wam nie wypali , oczywiście dodam że jak zostaniemy zmuszeni do mobilizacji nie uciekniemy z podwieszonym ogonem i dodam że to nie była prowokacja z naszej strony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 7 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nadal nie widzę bezpośredniego zaakceptowania wojny. Prowokacja nie, jedyne co mogę uznać za prowokację to to, że kiedyś z Zorgiem graliśmy moon za moon. Ponad to macie większe szanse, jest Was 5, macie w soju wszystkich z top 70, i macie ładnego ekowca.Po za tym floty są porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Jako ze zalozyciel SIN ani reprezentant sojuszu SIN (slavior) nie powiedzieli ani tak ani nie, a w regulaminie wojen nic nie pisze o sytuacji ze sojusz nie mowi ani tak ani nie, wojny nie bedzie. Temat do zamkniecia i regulamin do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavior Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Zróbmy tą wojnę, ale w nowym roku ,sojek mamy nowy i do tego jeszcze będą w nim zmiany z powodu nieaktywności więc na dobrą sprawe w danym momencie musiał bym walczyć sam , więc jaki sens ma to w tym czasie no sami pomyślcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Rozumiem, u nas tez spontan wiec spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 8 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Witam sorki że sie nie udzielałem ale niestety miałem problemy z netem i nie tylko... Wojne możemy zrobic ale to w przyszłości bo teraz nie będę miał czasu na gre ( nauka itd) Pozdro Zorg TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Edytowane 8 Grudnia 2011 przez emsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi