Skocz do zawartości

[U4] Armia Zaufanych Flociarzy [AZF] vs. SINSEMILLA [SIN]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PolskoPolski
Napisano

1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana.

[AZF] Armia Zaufanych Flociarzy vs [sIN] SINSEMILLA

2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z data i strona, po której się opowiadają : [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste.

Brak możliwości dołączenia do wojny przez inne sojusze.

3.System liczenia:

- procentowy

4.Warunki zakończenia wojny:

08.12.2011 - 20.12.2011

Lub osiągnięcie 10.000.000.000 % przez jedną ze stron.

5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.

Minimalne RW od 40.000.000 %

6. Powód wypowiedzenia wojny.

Nuda na uni.

Jeżeli założyciel SIN nie wypowie się do Czwartku do godziny 12:00 wojny nie będzie.

Napisano

Ja to mam tylko jedno pytanie , panowie to samodzielnie się do świąt nie przygotowują skoro w takim czasie wojnę wypowiadacie , jest problem chcemy tej wojny ale są problemy techniczne z netem u jednego z naszych sojuszników , napisałem właśnie do niego sms ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi , mam nadzieję że dojdzie to do skutku w ostateczności ustalimy inny termin , Wy tak na dobrą sprawę też mogliście się jakoś ustawić i nie było by kwasów .W ramach ścisłości to założyciel nie ma neta , mam nadzieje że nie zostanie to wykorzystane przez jakieś hieny, dodam iż konto jest pod stałym nadzorem .

Gość PolskoPolski
Napisano

Okres przedświąteczny działa na niekorzyść tak nam jak i Wam, a chciałem wojnę zakończyć przed Świętami, więc dlatego taki termin.

Napisano

Skoro lubicie jak gra wpływa na Was niekorzystnie to droga stoi dla Was otworem , nikt na takie zabawy przed świętami nie wyraża chęci ,więc chyba w tym roku zabawa Wam nie wypali , oczywiście dodam że jak zostaniemy zmuszeni do mobilizacji nie uciekniemy z podwieszonym ogonem i dodam że to nie była prowokacja z naszej strony .

Gość PolskoPolski
Napisano

Nadal nie widzę bezpośredniego zaakceptowania wojny. Prowokacja nie, jedyne co mogę uznać za prowokację to to, że kiedyś z Zorgiem graliśmy moon za moon. Ponad to macie większe szanse, jest Was 5, macie w soju wszystkich z top 70, i macie ładnego ekowca.Po za tym floty są porównywalne.

Gość PolskoPolski
Napisano

Jako ze zalozyciel SIN ani reprezentant sojuszu SIN (slavior) nie powiedzieli ani tak ani nie, a w regulaminie wojen nic nie pisze o sytuacji ze sojusz nie mowi ani tak ani nie, wojny nie bedzie. Temat do zamkniecia i regulamin do zmiany.

Napisano

Zróbmy tą wojnę, ale w nowym roku ,sojek mamy nowy i do tego jeszcze będą w nim zmiany z powodu nieaktywności więc na dobrą sprawe w danym momencie musiał bym walczyć sam , więc jaki sens ma to w tym czasie no sami pomyślcie .

Napisano (edytowane)

Witam :)

sorki że sie nie udzielałem ale niestety miałem problemy z netem i nie tylko...

Wojne możemy zrobic ale to w przyszłości bo teraz nie będę miał czasu na gre ( nauka itd)

Pozdro Zorg :)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA :)

Edytowane przez emsi