Aizen Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam. LM'y, które powinny mi się budować 3 sekundy, budują się natychmiast.Zgłaszam, żeby nie dostać bana za bugusing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 myślę, że nie powinieneś się tym za bardzo przejmować, bo przy 10 lvl nanitów nawet GŚ budują się 0 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aizen Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ale co ma jedno do drugiego? Dobrze o tym wiem, ale kiedy jest napisane, że ma się budować 3 sekundy, to budowa w 0 sekund jest zwyczajnym błędem. Albo błędem jest wyświetlanie 3 sekund jako czasu budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Grudnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Błędem jest wyświetlany czas budowy, stocznia pisana była na nowo. Poprawię ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi